30.09.2021 00:14

„Nocturna bibliotecilor”, eveniment inedit

„Nocturna bibliotecilor”, eveniment inedit
Galerie foto

*Programul face parte din Campania de activare nocturnă a bibliotecilor, derulată de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) și Asociatia Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), cu participarea bibliotecilor din România și Republica Moldova

 

Vineri, 1 octombrie 2021, orele 18.00-23.00, Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vă invită la „Nocturna bibliotecilor: Biblioteca - spațiu coeziv al comunității”.

Programul face parte din Campania de activare nocturnă a bibliotecilor, derulată de Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR) și Asociatia Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), cu participarea bibliotecilor din România și Republica Moldova.

PROGRAM:

Ora: 18.00 -  „Artă în alb și negru”,  Vernisaj expoziție de fotografie și de pictură, Coordonator prof. Barbara Popa - Liceul de Arte „Bălașa Doamna” din Târgoviște.

Ora: 18.00 - „Periplu Muzical-Instrumental”, Moment susținut de Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu”și Liceul de Arte "Bălașa Doamna" din Târgoviște: *„Moment Canto”, coordonator prof. Adela Nae. *„Moment Instrumental”, coordonatori: prof. Justin Gropescu și prof. Sorin Alexandru Cristea-Baroti.

Ora: 18.30 - „Serată cu muzică și poezie”, Activitate realizată în cadrul Clubului seniorilor.

Ora: 19.00 - „Pe strune de chitară”, Moment muzical susținut de grupul vocal mixt al Comunei Vulcana Pandele.

Ora: 20.00 - „Pe o pânza de păianjen”, ediția I, Mozaic de genuri muzicale (muzică clasică, muzică ușoară, folk și rock), susținut de cursanții Centrului de Arte „Carmina Burana" din Târgoviște, coordonator prof. Ana-Maria Gheorghe.

Ora: 20.30 - „Seară de film”, Vizionarea filmului “Aferim!”, regia: Radu Jude, 2015.

Ora: 22.00 - „Poem pentru tine”, Moment muzical susținut de Stoica Flavia, cantautor.

Orele: 18.00 – 23.00 - Vizite ghidate în secțiile bibliotecii, Eliberarea Permiselor SMART.

V.A.