08.11.2021 00:13

„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”

„Nici președintele și nici partidele nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice”
Galerie foto

*„Prevăd că asistăm la un circ grotesc în care ei se fac că se înțeleg, că au găsit soluții și că ii interesează viitorul țării, dar gândul le stă tot la anticipate”

 

Într-o postare pe pagina sa de socializare, fostul președinte al ALDE Dâmbovița, Petre Ionel, actualmente vicepreședinte ALDE la nivel național îi taxează pe liderii partidelor care se pregătesc să încropească o alianță de guvernare că sunt preocupați, chiar și în aceste momente  de cumpănă pentru țară, de calcule politice în dauna de interesul național.

„Asistăm la un circ grotesc”

„După două luni de zile în care România a fost, practic, neguvernată, se pare că interesul național, respectiv cetățeanul, sănătatea, economia, stabilitatea, a fost înlocuit cu calculele politice. Cine ia premierul, cine întra la guvernare, câte ministere, câți miniștri, secretari de stat și șefi de agenții, acestea par prioritățile politicienilor noștri, nu câți oameni mor și din ce cauze, ce medicamentele lipsesc sau dotarea spitalelor, investițiile în infrastructură sau susținerea firmelor românești, bugetul pe anul viitor s.a.m.d.

Prevăd că asistăm la un circ grotesc în care ei se fac că se înțeleg, că au găsit soluții și că ii interesează viitorul țării, dar gândul le stă tot la anticipate. Nici președintele si nici liderii partidelor politice pare că nu pun cetățeanul și țara mai presus de procentele politice, de poziționarea "la putere" sau de obligațiile politice asumate anterior. România merită mai mult!”, a punctat vicepreședintele ALDE, Petre Ionel, fost președinte  ALDE Dâmbovița.

 

 

Violeta Stanciu