26.11.2021 00:16

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”

„Miniștrii PSD vor asigura stabilitate țării”
Galerie foto

*,,Prin intrarea la guvernare, PSD și-a asumat măsuri care să stabilizeze situația economică, socială și sanitară din România”

 

Guvernul  Ciucă, format din membrii PSD, PNL și UDMR, a primit ieri votul de învestitură. După doi ani de opoziție, social democrații au intrat la guvernare, alături de liberali, cu intenția clară de a-și duce la îndeplinire măsurile menite să stabilizeze țara, dar și să dea încredere românilor. Potrivit președintelui PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, miniștrii PSD votați în Parlamentul României au obligația să pună în practică programul de guvernare social-democrat și să se asigure că, de la 1 ianuarie 2022, românii o vor duce mai bine decât în prezent.   

Continuarea războiului politic ar fi însemnat accentuarea scăderii nivelului de trai”

,,Prin intrarea la guvernare, PSD și-a asumat măsuri care să stabilizeze situația economică, socială și sanitară din România. Continuarea războiului politic ar fi însemnat doar accentuarea scăderii nivelului de trai al românilor. PSD dovedește, prin măsurile propuse, că este singurul partid care poate asigura un climat de normalitate, fie că vorbim de mediul privat, fie că vorbim de nevoile zilnice ale românilor. Am ales, după cum s-a văzut în aceste ultime zile, să renunțăm la ocuparea funcției de premier pentru prima parte a guvernării, doar ca măsurile noastre să fie acceptate. Nu am neglijat niciun domeniu!

Suntem pregătiți cu inițiative care vizează Munca, Familia, Tineretul și Egalitatea de Șanse, Sănătatea, Economia, Agricultura, Finanțele, Transporturile, Apărarea Națională și Cultura. Miniștrii PSD votați în Parlamentul României au obligația să implementeze programul de guvernare social-democrat și să se asigure că, de la 1 ianuarie, vor crește pensiile, alocațiile, salariul minim, dar și că în farmacii vor exista medicamentele necesare tratării din timp a persoanelor infectate cu SARS-CoV-2. Suntem cei care vom asigura stabilitatea acestei țări! Am făcut-o de fiecare dată, o vom face și acum!”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Violeta Stanciu