02.11.2021 00:12

„Mă tem că nu va trece nici acest Guvern”

„Mă tem că nu va trece nici acest Guvern”
Galerie foto

*„Ne vom duce în continuare cu această bâlbâială și cel care într-adevăr va suferi enorm va fi poporul român”, a declarat liderul sindical morenar Constantin Bucuroiu

 

După eșecul așteptat al Guvernului Cioloș în Parlament, liderul de sindicat din industria de Apărare, Constantin Bucuroiu, crede că nici Guvernul Ciucă nu va avea mai mult succes, dată fiind situația politică de la acest moment! Concluzia tristă trasă de sindicalistul de la Moreni este că poporul român va mai avea de îndurat din cauza instabilității politice. Mai spune Constantin Bucuroiu că România are nevoie și de politică de stânga, pentru că țara nu este pregătită să facă transformări dure în acest moment...

„România nu este pregătită în momentul de față să facă transformări dure”

,,Eu am sperat ca PSD să sprijine Guvernul Ciucă și să treacă sub forma unei înțelegeri, să se implice ambele partide... Eu consider că, totuși, una din perioadele foarte bune pntru România a fost cea a USL-ului și eram destul de optimist că dacă PSD ajunge la o înțelegere cu PNL se va crea un echilibru în politica românească și astfel vom putea să sperăm că vom trece de greutățile cu care România se confruntă. Analizând și eu și văzând situația actuală, am început să am temerea că nu va trece nici acest Guvern, că ne vom duce în continuare cu această bâlbâială și că cel care într-adevăr va suferi enorm va fi poporul român.

Poate că era bine dacă președintele României, pe care eu nu l-am votat niciodată, pentru că nu am avut încredere și nu am nici în momentul de față, dar eu tot speram că el va analiza la vremea respectivă și va da credit celor care au câștigat alegerile în acel moment și vom funcționa în normalitate. În condițiile de astăzi nu putem să ne așteptăm deocamdată la ceva care să ne bucure, ca popor.

Sunt mâhnit pentru că totuși în politica românească, deși văd comentarii pe la diverse televiziuni ale unor așa - ziși analiști politici, care apar în fiecare zi, dar România încă are nevoie și de politică de stânga, de un partid de stânga, pentru că România nu este pregătită în momentul de față să facă transformări dure. Nu este pregătită, iar PSD menținea un echilibru dacă intra alături de PNL, la guvernare”, a declarat Constantin Bucuroiu, lider de sindicat la Uzina Automecanica Moreni, președintele Alianței Sindicatelor din Industria de Apărare și Aeronautică (ASIAA).

 

 

Violeta Stanciu