20.09.2021 00:12

„M.A.I. etic, M.A.I. integru!”

„M.A.I. etic, M.A.I. integru!”
Galerie foto

La data 15 septembrie 2021, ofițerii de prevenire ai Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița au interacționat cu cetățeni ai orașului Găești, în cadrul unei activități de prevenire anticorupție, cărora le-au transmis informații preventive referitoare la competența Direcției Generale Anticorupție, infracțiunile de corupție, modul de acțiune în situația în care sunt implicați sau iau cunoștință despre săvârșirea unor astfel de fapte, respectiv modalitățile de sesizare, inclusiv la Call-Center anticorupție 0800.806.806.

Întâlnirile au vizat, deopotrivă, lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Poliției Orașului Găești, ai Agenției Naționale Împotriva Traficului de persoane – Centrul Regional Ploiești,  jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, precum și personal din cadrul Centrului pentru Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog și angajați ai Instituției Prefectului Județului Dâmbovița.

Activitatea a fost desfășurată în cadrul Campaniei naționale de promovare a integrității „M.A.I etic, M.A.I. integru!”,  ce are ca scop conștientizarea personalului Ministerului Afacerilor Interne și a cetățenilor asupra consecințelor implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării unor astfel de fapte.

Cu acest prilej, au fost distribuite flyere cu tematică anticorupție.

Reamintim că, la nivel local, Direcția Generală Anticorupție este reprezentată de Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița, al cărui sediu se află în municipiul Târgoviște, str. G-ral I.E. Florescu, nr. 8, telefon/fax 0245/632870.

Cetățenii județului Dâmbovița care vor să ia atitudine împotriva actelor de corupție pot face acest lucru printr-o sesizare gratuită la Call-Center anticorupție 0800.806.806, prin e-mail la adresa: [email protected] sau direct la sediul structurii județene.

 

Serviciul Județean Anticorupție Dâmbovița