13.01.2023 00:14

„În acest an se va juca golf la Niculești”

„În acest an se va juca golf la Niculești”
Galerie foto

*Totodată, la finele anului 2022, primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, încă mai aștepta licența de la ANRE pentru gaze, care trebuie obținută de către Distrigaz, concesionarul investiției

 

Chiar dacă Primăria Niculești a făcut tot ceea ce a depins de ea pentru a aduce gazele pe țeavă în  localitate s-a dovedit că lucrurile sunt mult mai complicate decât se credea inițial! Au trecut aproape doi ani de la demararea acestui proces și gazele încă nu au ajuns la Niculești. La finele anului 2022, primarul comunei Niculești, Dorinel Soare, încă mai aștepta licența de la ANRE pentru gaze care trebuie obținută de către Distrigaz, concesionarul investiției. Vestea bună este că anul acesta sunt șanse mari să se joace golf... la Niculești!

„Investiția la terenul de golf este avansată, se construiește într-una. În 2023 terenul va fi gata, probabil că se va putea juca pe el, dar cel care investește mai are de făcut niște vile, de construit, nu știu dacă le va termina pe toate. A început să construiască vreo patru, intenționează să facă și un hotel. El spune că în acest an se va juca golf... la Niculești”, a declarat primarul localității, Dorinel Soare.

 

 

Violeta Stanciu