08.12.2022 00:13

„Este o relație corectă din punct de vedere politic”

„Este o relație corectă din punct de vedere politic”
Galerie foto

*„A trecut un an de zile de când suntem în alianță și nu am avut niciun conflict, față de alte județe’’ *„Chiar premierul a spus «Domne, vreau să ajut Dâmbovița pentru că acolo este liniște». Deci a dat exemplu Dâmbovița, nu alt județ”

 

Președintelele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, are cuvinte de laudă la adresa colegilor de alianță de la nivel județean, în speță PNL Dâmbovița! Acesta susține că între social democrații și liberalii dâmbovițeni există o relație corectă și că Dâmbovița este chiar un exemplu de bună practică la nivel național  în ceea ce privește politica de alianță. Nu de alta dar în momentul de față  există la nivel național județe unde reprezentanții celor două partide nu se înțeleg de nicio culoare. 

„Relația cu și PNL și cu președintele PNL Dâmbovița, cu d-ul senator Virgil Guran este o relație corectă  din punct de vedere politic. A trecut un an de zile de când suntem în alianță și nu am avut niciun conflict, față de alte județe. Avem, și în stânga și în dreapta, județe unde până azi nu au avut nici măcar o întâlnire de coaliție, deci nu s-au întâlnit... La Dâmbovița este liniște, în ciuda unora care mai bagă bățul prin gard... prin județ, pentru că sunt obișnuiți cu scandalul.  Eu nu sunt  genul omului de  scandal. Dacă avem aceste proiecte importante pe care vrem să le realizăm în județul nostru le avem pentru că este liniște în județ. Chiar premierul a spus «Domne, vreau să ajut Dâmbovița pentru că acolo este liniște». Deci a dat exemplu Dâmbovița, nu alt județ. Nu avem probleme de a dezbina un partid... sau altul. Și noi căutăm candidați în anumite localități unde nu avem primari,  și cei de la PNL își caută candidații. Știm ce fac cei de la PNL, cred că și ei știu ce facem noi, nu este nicio problemă. Deci din punct de veder al alianței nu avem nicio problemă”, a declarat președintele CJD și PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu