11.11.2022 00:18

„Donează sânge! Salvează o viață!”

„Donează sânge! Salvează o viață!”
Galerie foto

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri s-au alăturat campaniei umanitare de donare de sânge inițiată, la nivel național, de Patriarhia Română și ieri, 10 noiembrie a.c., s-au prezentat în număr mare la sediul inspectoratului pentru a dona sânge.

Activitatea se desfășoară în contextul nevoii reale de sânge pentru transfuzii în spitalele din România, în scopul conștientizării cetățenilor asupra importanței și beneficiilor donării de sânge, precum și pentru completarea stocului sanguin local.

Prin aceste inițiative care au devenit o tradiție la nivel instituțional, dorim să sprijinim recrutarea de noi donatori din rândurile dâmbovițenilor și fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toți membrii comunității, să se alăture prin voluntariat în acțiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor oamenilor aflați în suferință.

Acțiunea de donare de sânge va continua și mâine, 11 noiembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, cu sprijinul de specialitate al personalului medical de la Centrul de Transfuzie Sanguină.

 

Informare, Relații Publice și cu Publicul