15.05.2023 00:15

„DJ 712 va intra în faza de licitație”

 „DJ 712 va intra în faza de licitație”
Galerie foto

Vești bune pentru locuitorii din zona de nord a județului Dâmbovița, și nu numai! Președintele CJD, Corneliu Ștefan a anunțat că zilele trecute au avut loc ultimele discuții între reprezentanții forului administrativ al județului Dâmbovița, cu proiectantul investiției pentru reabilitarea Drumului Județean 712.

Astfel, potrivit lui Ștefan, în aproximativ trei săptămâni va fi scos la licitație proiectul care privește reabilitarea DJ 712. Investiția va deservi locuitorii de pe Valea Dâmboviței, dar va ajuta, cu siguranță, și la dezvoltarea întregului județ, spune președintele CJD, Corneliu Ștefan, care a oferit mai multe detalii despre acest proiect de anvergură.

„Cea mai mare investiție pe care o vom realiza pe Valea Dâmboviței este Drumul Județean 712, care pleacă de la Târgoviște – Șotânga – Vulcana Pandele – Brănești și, bineînțeles, până în orașul Pucioasa. Este un proiect al Consiliului Județean Dâmbovița, pe care îl depunem pe POR, valoarea acestuia fiind de 65 de milioane de euro, un proiect pentru care, vă dau o nouă veste, zilele trecute, am finalizat ultimele discuții cu proiectantul. În maximum trei săptămâni, vom scoate la licitație DJ 712. Este foarte important pentru noi toți, pentru tot ceea ce înseamnă zona de Nord a județului Dâmbovița și nu în ultimul rând, pentru dezvoltarea întregului nostru județ”, a declarat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Ștefan Khalil