17.12.2014 00:07

„Dacă vor să promoveze, trebuie să mai transfere jucători

„Dacă vor să promoveze, trebuie să mai transfere jucători
Galerie foto

❚ Fostul căpitan al „Micului Ajax” a urmărit Chindia în meciul amical cu Viitorul Constanța, unde este secundul lui Gică Hagi

C.M.


Urban Titu și Chindia Târgoviște au încheiat anul cu un meci amical împotriva prim-divizionarei Viitorul Constanța, echipa unde dâmbovițeanul Cristi Bălașa apare ca antrenor secund. Rugat să compare nivelul celor două formații dâmbovițene, fostul căpitan al „Micului Ajax” a oferit câteva impresii interesante.

„În primul rând, trebuie spus că noi am folosit jucători care au evoluat mai puțin în meciurile oficiale, dar și juniori. Apoi, am înțeles că cei de la Chindia veneau după o perioada de pauză, în care au susținut doar antrenamente ușoare. La Chindia s-a văzut experiența în plus a unor jucători, în schimb Titu mi s-a părut echipa mai tenace, mai bătăioasă. Revenind la Chindia, dacă vrea să promoveze, trebuie să mai transfere câțiva jucători, e greu să câștige seria cu lotul actual. În plus, cei de la club au nevoie de o organizare foarte bună, pe toate planurile, pentru a sărbători promovarea la finalul campionatului”.

Viitorul Constanța a trecut fără probleme de cele două echipe dâmbovițene, câștigând cu 4-0 la Titu și cu 2-0 la Buftea, contra Chindiei.