22.10.2021 00:16

„Creșterea salariului minim nu îmbunătățește cu nimic situația”

„Creșterea salariului minim nu îmbunătățește cu nimic situația”
Galerie foto

*„O să avem mai mulți oameni în zona salariului minim pe economie”, a afirmat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președinte ASIAA

 

Creșterea salariului minim pe economie, măsură care în mediul privat se aplică doar la cei cu salarii foarte mici, fără a se pune ceva și la salariul  celor care se găsesc în  imediata vecinătate, nu va face altceva decât să se aducă un număr și mai mare de angajați în zona salariului minim pe economie. 

,,Creșterea aceasta a salariului minim pe economie nu îmbunătățește cu nimic situația având în vedere prețurile care sunt acum la alimente și utilități. Și apoi, să ne gândim la o chestie, un om care este peste acest salariu minim și căruia lui nu i se mărește cu nimic, el la ce stadiu rămâne? Dintr-o dată decalajul și de experiență, de capacitate de a crea, de a produce și  de a muncii... dispare. Și acestui om i-au crescut prețurile, dar salarizarea rămâne pe loc. Nu facem altceva decât să-l sărăcim și pe cel care avea un salariu mai bun. O să avem mai mulți oameni în zona salariului minim pe economie’’, a punctat liderul de sindicat de la Uzina Automecanica Moreni, Constantin Bucuroiu, președinte ASIAA.

 

 

 

Violeta Stanciu