07.12.2023 00:14

„Asfalt pe toate străzile, gaze în toate satele”

„Asfalt pe toate străzile, gaze în toate satele”
Galerie foto

*Primarul Sandu Gabriel Dănuț a anunțat în urmă cu puțin timp că au fost finalizate lucrările pe strada Bazinului de Apă în satul Suduleni și că se va intra în forță și pe străzile Pietriș și  Pragurilor

 

Deviza primarului Sandu Gabriel Dănuț „SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ” este respectată cu strictețe de autoritățile locale de la Voinești! Edilul, care urmărește cu interes toate investițiile din comună, a anunțat în urmă cu puțin timp că au fost finalizate lucrările pe strada Bazinului de Apă în satul Suduleni și că se va intra în forță și pe străzile Pietriș și  Pragurilor.

„Cum arăta «Bălăica» cum îi spunem noi la începutul primăverii și cum arată la sfârșitul toamnei? Numai dumneavoastră veți putea aprecia calitatea lucrărilor. Se lucrează intens și în satul Manga, pe Valea Scheii. Să aveți parte de un «Moș Nicolae cu sănătate și bucurii!» PROMIT CĂ VOM ONORA TOATE PROMISIUNILE! Asfalt pe toate străzile, gaze în toate satele!  Doamne ajută!”, a transmis primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

 

Violeta Stanciu