23.10.2014 00:03

„Am fost pălmuit la vestiare de un agramat”

„Am fost pălmuit la vestiare de un agramat”
Galerie foto

❚ Jucătorul de la FC Aninoasa susține că evenimentul s-a produs la finalul meciului de sâmbăta trecută, de la Cătunu, indicându- l ca agresor pe antrenorul localnicilor ❚ Nicu Ifrim a părut uluit de acuzele aduse, susținând că nu l-a pălmuit pe jucătorul de la Aninoasa. „Este o aberație ce aud, un neadevăr. O să-mi contactez avocatul, pentru a-l acționa în judecată pe Bogdan Matei”

C. M.


 

Săgeata Cătunu – FC Aninoasa a fost cel mai încins meci al ultimei etape la Liga a IV-a, iar polemicile continuă de zile bune. Cel mai vocal a fost antrenorul gazdelor, Nicu Ifrim, care a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Codruț Tudor, dezvăluind că problemele avute cu doi jucători ai echipei din Aninoasa.

„Tudose m-a înjurat, iar Bogdan Matei a sărit să mă bată”.

Ultimul a reacționat imediat pe site-ul ziarului nostru, susținând că el a fost cel lovit.

„Am fost pălmuit la vestiare de un agramat, care la meciul respectiv a avut calitatea de «antrenor” de box».

Contactat telefonic, Bogdan Matei și-a asumat cele scrise (se regăsesc și pe pagina personală de facebook), oferind și alte amănunte despre Nicu Ifrim, dar nu a dorit să fie făcute publice.

 

Ironii la adresa lui Codruț Tudor

Nicu Ifrim a părut uluit de acuzele aduse, susținând că nu l-a pălmuit pe jucătorul de la Aninoasa.

„Este o aberație ce aud, un neadevăr. O să-mi contactez avocatul, pentru a-l acționa în judecată pe Bogdan Matei. Nu permit nimănui să spună minciuni la adresa mea. Am recunoscut că a existat un schimb mai dur de replici cu Tudose, motiv pentru care am fost eliminat de arbitru, dar e prea mult să fiu acuzat că l-am pălmuit pe Matei”.

Altfel, un alt cititor a ținut să-l taxeze pe arbitrul acelui meci, Codruț Tudor.

„Păi cum să poată domnul Tudor Codruț să alerge cu o burtă mai mare ca a unei femei gravide în luna a noua? Cum să fie el aproape de fază cu sacul de ciment după el tot timpul? Domnilor de la AJF, poate vă cumpărați și un cântar pentru fluierași”.