07.11.2022 00:15

„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”

„Adrian Țuțuianu nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița”
Galerie foto

*„Deci nu se poate înscrie în altă organizație, decât aici, în județ. Acest lucru nu-l decid eu, îl decid colegii mei, este dreptul lor”

 

Revenirea lui Adrian Țuțuianu în PSD nu se poate face decât prin Organizația PSD Dâmbovița! A spus-o, cu subiect și predicat, președintele PSD, Marcel Ciolacu la Târgoviște, la conferința de presă pe care acesta a susținut-o după Conferința de alegeri de la Organizația PSD Dâmbovița. Angajat recent la Guvernul României, pe o funcție executivă, Adrian Țuțuianu este președintele PRO România Dâmbovița, partid care își mai face simțită prezența, la Dâmbovița, doar prin intermediul celor patru consilieri județeni care votează, din când în când, împotriva proiectelor de hotărâre propuse de conducerea Consiliului Județean Dâmbovița. Nici la nivel național PRO România nu dă semne că se simte prea bine, conferințele de presă lipsesc cu desăvârșire, pentru că liderii formațiunii se pare că tânjesc după Partidul Social Democrat, principala forță politică a țării.

„Sunt două lucruri diferite. Haideți să spunem adevărul. D-ul Țuțuianu a fost exclus din PSD, la fel ca d-ul Neacșu, la fel ca foarte mulți dintre colegii mei. Eu nu am votat niciodată pentru excluderea unui coleg din partid. În ceea ce privește revenirea d-ului Țuțuianu în PSD, dânsul nu poate să revină în PSD decât la Organizația din Dâmbovița. Acest lucru nu-l decid eu, îl decid colegii mei, este dreptul lor. Deci nu se poate înscrie în altă organizație, decât aici, în județ”, a declarat președintele PSD Marcel Ciolacu la Târgoviște.

Violeta Stanciu