23.09.2014 00:06

„A fost un rezultat norocos pentru Titu”

„A fost un rezultat norocos pentru Titu”
Galerie foto

❚ Fostul jucător al Urbanului crede că CS Afumați ar fi meritat victoria, considerând că a fost echipa mai bună la toate capitolele

LIVIU DOBRE


Marinică Ionică, acum la CS Afumați, s-a aflat vineri în fața fostei sale formații, Urban Titu, echipă care a dorit să îl readucă pe „Orășenesc” în iarnă, conducerea clubul ilfovean nedorind însă să se despartă de jucător. Integralist în confruntarea de la Afumați, atacantul dâmbovițean crede că echipa sa a fost mai bună ca Titu la toate capitolele, considerând că Urbanul a obținut o remiză norocoasă.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„A fost un rezultat norocos pentru Titu, după numeroasele ocazii irosite de noi. Ei dintr-o jumătate de ocazie ne-au dat gol. După această remiză trebuie să mergem înainte. Acest rezultat este neașteptat pentru echipa noastră, care își propune să câștige orice meci. Fără să exagerez, în acest joc am fost la toate capitolele peste echipa din Titu. Pe noi ne-au costat ratările numeroase. Mingea nu a vrut să intre în poartă pentru noi, iar când a intrat a fost prea târziu. Urbanul mi s-a părut o echipă bună, atâta timp cât a rezistat o jumătate de oră fără să primească gol. Noi nu avem vreun obiectiv în acest sezon. Conducătorii ne-au spus doar să obținem cât mai multe victorii pentru a ne clasa cât mai sus”, a declarat Marinică Ionică la finalul jocului.