22.07.2016 00:05

“E păcat că la Târgoviște nu avem un stadion modern!”

“E păcat că la Târgoviște nu avem un stadion modern!”
Galerie foto

❚ Fost jucător al Chindiei Târgoviște, Răzvan Dobre locuiește acum în Abu Dhabi, unde este profesor de sport la o școală internațională și joacă fotbal pentru o echipă de amatori din Emiratele Arabe Unite ❚ „Am rămas cu multe amintiri și lucruri frumoase ca fotbalist, iar în viitor aș continua în fotbal. Dacă m-aș naște iar, aș alege să fiu tot fotbalist”, a vorbit „Dobrică” la emisiunea Sport Show, de la Columna TV

COSMIN SAVA

 


 

Fost jucător al Chindiei Târgoviște, Răzvan Dobre locuiește acum în Abu Dhabi, unde este profesor de sport la o școală internațională și joacă fotbal pentru o echipă de amatori din Emiratele Arabe Unite. Și-a urmat soția în Țările Arabe, pe fosta atletă Cătălina Oprea, iar familia s-a mărit și cu o fetiță. „Dobrică” nu regretă că a plecat în Golf, unde câștigă mult mai bine, iar condițiile de trai sunt excelente.

„Avem o viață liniștită în Emirate, suntem mulțumiți. Nu regret că am ales calea asta și sper că nu am greșit. Sunt mulți români în Emirate. Și condițiile pentru fotbal sunt excepționale, avem stadioane de ultimă generație. Eu mai joc pentru o echipa de amatori, vreau să găsesc una profesionistă când mă întorc, să joc pe teren mare. Aș vrea să fiu chiar și antrenor, poate o să găsesc o echipă de juniori pe care să o pregătesc în Emirate. Fotbalul e foarte iubit acolo, vin mulți oameni la meciuri, mai ales la cele importante”, a transmis „Dobrică” la ultima ediție a emisiunii Sport Show, de la Columna TV, unde a dezvăluit că salariul mediu al unui localnic în EAU ajunge și până la 10.000 de euro.

„Prețurile nu sunt cu mult mai mari decât la noi. Toată lumea are impresia că viața e foarte scumpă acolo, dar nu e chiar așa”.

„Păcat mare că la noi nu se investește în infrastructură!”

Dobre spune că Târgoviștea a rămas la fel cum a lăsat-o, iar marea dezamăgire ține de lipsa un stadion performant.

„Orașul e la fel, nu s-a schimbat nimic. În privința stadionului este păcat că nu se investește în el. Nu pot să judec, poate cei de aici nu iubesc sportul și de asta nu au investit. E păcat că o echipa care adună atâția spectatori să nu aibă un stadion modern. Păcat mare că la noi nu se investește. Aici condițiile sunt foarte grele, mai ales iarna. Urmăresc tot ce se întâmplă în sportul dâmbovițean. Am rămas cu multe amintiri și lucruri frumoase ca fotbalist, iar în viitor aș continua în fotbal. Dacă m-aș naște iar, aș alege să fiu tot fotbalist”.