26.09.2022 00:19

80 de ani de activitate neîntreruptă la Stațiunea Piscicolă Nucet

80 de ani de activitate neîntreruptă la Stațiunea Piscicolă Nucet
Galerie foto

*„Datorită specialiștilor de aici, stațiunea de la Nucet este recunoscută în lume ca o unitate cu activitate și structură specială, cu care noi, dâmbovițenii, ne mândrim”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan

 

Un eveniment special a avut loc vineri, 23 septembrie 2022, la Stațiunea de Cercetare Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet care a împlinit 80 de ani de activitate! Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a participat la momentul aniversar, alături de specialiștii în domeniu. La eveniment a luat parte și Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești”.

 

„Am avut onoarea să particip alături de prof. univ. emerit dr. ing. dr. H. C. Valeriu Tabără, președintele Academiei de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești”, la momentul aniversar „80 de ani de cercetare – inovare și transfer tehnologic în sprijinul dezvoltării pisciculturii din România, la stațiunea Nucet”. În cei 80 de ani de existență, a avut o contribuție esențială la dezvoltarea pisciculturii din România. Datorită specialiștilor de aici, stațiunea de la Nucet este recunoscută în lume ca o unitate cu activitate și structură specială, cu care noi, dâmbovițenii, ne mândrim. Felicit conducerea Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet și întreg personalul, care, în ciuda dificultăților întâmpinate de-a lungul celor opt decenii, au reușit să ducă această activitate de cercetare și inovare mai departe, în sprijinul pisciculturii din țara noastră! La mulți ani!”, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu