10.11.2022 00:16

567 de beneficiari de microgranturi în domeniul agroalimentar

567 de beneficiari de microgranturi în domeniul agroalimentar
Galerie foto

*Aceștia au obligația să încarce raportul de progres: primul termen scadent este 14 noiembrie iar ultimul este 09 ianuarie 2023, în funcție de data încasarii sumelor!

 

În atenția fermierilor dâmbovițeni! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește beneficiarilor Măsurii 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar să încarce în sistemul informatic Granturi IMM, secțiunea IMM RECOVER, rapoartele de progres însoțite de documentele justificative. Termenul de depunere a rapoartelor de progres este de 90 de zile calendaristice de la data încasării sumelor cuvenite în contul bancar al fiecărui beneficiar.

„Nedepunerea rapoartelor de progres sau depunerea acestora după expirarea celor 90 de zile, utilizarea incorectă totală sau parțială a ajutorului financiar acordat sau depunerea raportului de progres cu informații/documente lipsă, va conduce implicit la recuperarea ajutorului financiar acordat sub formă de microgrant cu dobânzile datorate de la data plății până la data recuperării/rambursării sumei. Toate documentele justificative care au stat la baza efectuării cheltuielilor și care urmează a fi încărcate în IMM Recover de către aplicanții eligibili ai Măsurii M1, vor purta sintagma «decontat din microgrant», asumată prin semnătura beneficiarului. În județul Dâmbovița, sunt 567 de beneficiari ai Măsurii 1 - Microgranturi în domeniul agroalimentar care au obligația să încarce raportul de progres. Pentru aceștia, primul termen scadent este 14 noiembrie iar ultimul este 09 ianuarie 2023, în funcție de data încasării sumelor”, a transmis directorul executiv al APIA Dâmbovița, Corina Gârleanu.

 


Violeta Stanciu