14.09.2022 00:10

Ștefania Huiu, vicecampioană mondială cu echipa României

Ștefania Huiu, vicecampioană mondială cu echipa României
Galerie foto

* Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a participat la Campionatul Mondial și care a avut o evoluție pozitivă a fost Alexandru Munteanu

 

C.M.


 

Ștefania Huiu a impresionat la ediția din acest an a Campionatului Mondial de Karate Goju Ryu, găzduită de localitatea Foligno (Italia), în perioada 7-11 septembrie. Sportiva de la CS Târgoviște a obținut medalia de argint, la junioare, cu echipa României în proba de kumite a concursului pe echipe. Karatiștii clubului târgoviștean a avut parte de o evoluție foarte bună pe durata competiției.

În disputa pentru aur, echipa României a fost învinsă de cea a Italiei. La ediția din acest an a Campionatului Mondial, echipa „tricoloră” de kumite junioare a fost alcătuită din sportive de la CS Dinamo București, Steaua București, Cobra București și CS Târgoviște.

Un alt sportiv de la CS Târgoviște care a participat la Campionatul Mondial și care a avut o evoluție pozitivă a fost Alexandru Munteanu. Tot la juniori, dar la kumite individual, Munteanu a cedat în primele faze ale întrecerii, la categoria -61 kg, fiind eliminat de un adversar din Germania. Cei doi sportivi au fost însoțiți în Italia de Ionuț Munteanu, antrenorul secției de karate a Clubului Sportiv Târgoviște. În calitate de arbitru a făcut deplasarea și târgovișteanul Octavian Pomârleanu.