12.04.2024 00:12

Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile

Șofer-pericol public, arestat preventiv 30 de zile
Galerie foto

În cursul nopții de 8 spre 9 aprilie a.c., în urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, față de un bărbat de 25 de ani, din Vulcana Pandele, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În data de 9 aprilie, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în cursul serii de 8 aprilie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe strada Principală din comuna Vulcana Pandele, pe fondul unui conflict spontan, bănuitul ar fi lovit cu un obiect tăietor un alt bărbat de 47 de ani, din comuna Vulcana Pandele, și ar fi provocat distrugeri geamului unui autoturism. Totodată, bănuitul ar fi condus un autoturism pe drumul public, deși nu deține permis de conducere. În urma conflictului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

RODICA VASILIU