23.09.2021 00:13

Și-au luat țara pe persoană fizică și pe partid...

Și-au luat țara pe persoană fizică și pe partid...
Galerie foto

... asta întâmplându-se din 1990 și până astăzi, rumunculii politicieni, și mai ales așa-zișii lideri, considerând că țara și națiunea sunt proprietatea „forțelor politice” care ajung, într-un moment sau altul, la guvernare, și chiar a liderilor. Eroare! Și încă una care ține de nesimțire. Ca să se știe, partidele, și nu numai cele parlamentare, sunt finanțare de contribuabili, adică de națiune, și asta pentru ca să fie în slujba națiunii.

Este adevărat că propaganda de partid stă tot timpul cu țara și neamul în gură, asigurând că toată politica „forțelor politice” este închinată binelui și fericirii tuturor românilor, că se dedică, și că se vor dedica „viitorului luminos” al patriei. Dar bla-bla-urile astea nu le dau niciun drept să se comporte ca niște proprietari de moșie ori ca niște vătafi, uitând că viețuiesc partinic, pe banii noștri, din taxele și impozitele pe care le plătim, devenite, de la o guvernare la alta, împovărătoare biruri, dar acești rumunculi politici/politruci se fac a nu pricepe.

Priviți ce se întâmplă în aceste zile, de pildă, la PNL. Se bat ca chiorii orbaniștii cu câțuleștii pentru marele ciolan (a se citi conducerea supremă în partid), care să-i asigure fie lui Ludovic, fie lui Vasile Florin, poziția de președinte și, astfel, de a ocupa funcția de șef la Palatul Victoria. Și încă o pildă, aceeași ciorovăială și dă-i la gioale și la URS-PLUS care, ca și peneliștii, se pregătesc de Congres, dorindu-și cu mare ardoare să revină la guvernare, mai ales că ei au o misiune ocultă, neomarxistă, de desăvârșire a distrugerii României.

Și, culmea nesimțirii și trădării, execuția asta ar fi să o ducă la capăt pe banii românilor, din care sunt finanțați/întreținuți. Dar s-ar putea ca, și PNL, și UDMR/PLUS, dacă o vor duce în fioroase lupte intestine, să iasă din istorie, așa cum au mai ieșit, între timp, și alte „forțe politice”, și românii să nu mai dea de-a surda banul pentru niște neica-nimeni care se cred, in absurdo, proprietari ai națiunii.

George Coandă