23.05.2020 09:02

Ședința ordinară a Consiliului Județean Dâmbovița din data de 28.05.2020

 

 

Articol unic – Se convoacă Consiliul Județean Dâmbovița, la inițiativa președintelui consiliului județean, în ședință ordinară, în data de 28.05.2020, ora 1400, care se va desfășura în „Sala Unirii” a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi: 

1. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Dâmbovița nr. 9/29.01.2020 privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru cheltuielile de investiții la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmbovița, în anul 2020. 

2. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de organizare și funcționare al Direcției Publice Comunitare de Evidență a Persoanelor Dâmbovița.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru achiziția de active fixe (aparatură medicală și dispozitive medicale) la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, în anul 2020.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului “DINAMIC – Dâmbovița – interacțiuni la nivel administrativ între modernizare, interconectivitate, competențe” și a bugetului aferent.

5. Proiect de hotărâre privind asocierea județului Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, cu unitatea administrativ-teritorială Brănești, prin Consiliul Local Brănești, pentru realizarea în comun a investiției „Modernizare drumuri locale în comuna Brănești, județul Dâmbovița” și aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului.

6. Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici, a devizului general și a cheltuielilor de cofinanțare, în anul 2020, pentru obiectivul „Reabilitare și modernizare DJ 702D Dragomirești-Hulubești”, inclus în Programul Național de Dezvoltare Locală, aprobat prin O.U.G. nr. 28/2013.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici ai obiectivului „Poduri pe DJ 702L, la Ludești.

8. Proiect de hotărâre privind asocierea județului Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, cu municipiul Târgoviște, prin Consiliul Local al Municipiului Târgoviște, pentru realizarea în comun a investiției „Amenajare intersecție DJ 720E cu strada Petru Cercel prin realizarea unui sens giratoriu”.

9. Proiect de hotărâre privind prelungirea Programului de transport public de persoane prin curse regulate la nivelul județului Dâmbovița și încheierea de contracte de servicii publice pentru transportul de persoane.

10. Proiect de hotărâre privind includerea în domeniul public al județului Dâmbovița a bunului imobil “Stație producere oxigen”, situat în municipiul Târgoviște, strada Tudor Vladimirescu, nr. 48 și transmiterea în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

11. Proiect de hotărâre privind acordul pentru închirierea prin licitație publică a unui teren în suprafață de 20 mp - proprietate publică a județului Dâmbovița, aflat în administrarea Spitalului Județean de Urgență Târgoviște.

12. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentantului Consiliului Județean Dâmbovița în Asociația Fotbal Club Chindia Târgoviște.

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al bugetului propriu al județului, la 31.12.2019.

14. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al județului, pe anul 2020.

15. Raport cu privire la modul de îndeplinire a atribuțiilor proprii și a hotărârilor Consiliului Județean Dâmbovița în perioada aprilie 2019 - aprilie 2020.

              Prezenta convocare constituie și invitație la ședință a consilierilor județeni.

 

PREȘEDINTE,                             SECRETARUL GENERAL AL JUDEȚULUI, 

dr. jr. Alexandru OPREA                                                      dr. Ivan Vasile IVANOFF