22.10.2021 00:14

Școala Gimnazială Specială Târgoviște, în atenția CJD

Școala Gimnazială Specială Târgoviște, în atenția CJD
Galerie foto

*Investiția se ridică la peste 7 milioane de lei, iar la momentul finalizării ei copiii cu nevoi speciale își vor desfășura activitatea într- o unitate de învățământ ultramodern.

 

În cursul acestei săptămâni a fost semnat contractul de proiectare tehnică și execuție pentru „Reabilitarea, refuncționalizarea și asigurarea dotării necesare pentru sporirea gradului de confort instituțional al persoanelor cu dizabilități la Școala Gimnazială Specială Târgoviște. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan pe pagina sa de socializare. Investiția se ridică la peste 7 milioane de lei, iar la momentul finalizării ei copiii cu nevoi speciale își vor desfășura activitatea într- o unitate de învățământ ultramodern.

,,Dacă, în prezent, Școala Specială Târgoviște are 27 de săli de clasă, în urma implementării proiectului vor fi asigurate: 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere și 2 laboratoare cu toate dotările necesare, 3 săli pentru activități specifice, dar și o bibliotecă. Valoarea totală a proiectului este de 7.254.320,44 lei (TVA inclus)’’, a punctat președintele CJD, Corneliu Ștefan.

 

 

Violeta Stanciu