08.11.2022 00:16

Șanțurile și podețele drumurilor din localitate, în plină amenajare

Șanțurile și podețele drumurilor din localitate, în plină amenajare
Galerie foto

 *Investiția este realizată de Primăria Dobra, în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală

 

Administrația publică locală din Dobra continuă să investească în infrastructura rutieră. Până când anotimpul rece va ajunge să se instaleze, conducerea Primăriei Dobra mai face câteva retușuri pentru îmbunătățirea condițiilor străzilor din localitate. Zilele trecute a fost dat startul lucrărilor pentru amenajarea șanțurilor și podețelor din ambele sate, Dobra și Mărcești. Investiția este realizată de Primăria Dobra, în parteneriat cu instituția Consiliului Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

Proiectul prevede amenajarea a 7,4 kilometri de drum. De asemenea, se va interveni pentru amenajarea și acostamentelor. Primarul Daniel Nica a anunțat că acest proiect va fi continuat în toată localitatea, dar trebuie găsite surse de finanțare pentru a fi finalizat. Nu în ultimul rând, edilul șef a mulțumit conducerii CJD pentru sprijinul pe care îl oferă pentru realizarea acestei investiții, și nu numai.

 „În această perioadă, executăm ample lucrări de amenajare a șanțurilor atât în satul Dobra, cât și în satul Mărcești! Este un proiect derulat în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, inițiat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean, căruia îi mulțumesc că totdeauna este aproape de locuitorii comunei noastre. Prin acest proiect vor fi amenajați 7,4 km de șanțuri, cu podețe și acces la proprietăți și va fi amenajat și acostamentul. În perioada următoare voi căuta finanțare pentru continuarea acestei investiții și pe alte străzi din satele noastre” , a transmis primarul comunei Dobra. Daniel Nica.

 


Ștefan Khalil