12.10.2021 00:18

52 de localități în scenariul Roșu COVID-19

52 de localități în scenariul Roșu COVID-19
Galerie foto

*Comuna dâmbovițeană Crevedia a ajuns ieri la 10 cazuri la mia de locuitori, fiind situată în apropiere de municipiul București

 

Situația infectărilor de COVID-19 în județul Dâmbovița este tot mai îngrijorătoare! Potrivit ultimelor date transmise de Instituția Prefectului, 52 de localități  din județ au depășit indicele de 3 raportat la mia de locuitori și se află în scenariul Roșu. De asemenea, 12 localități au rata de incidență peste 6. Mai mult decât atât, comuna dâmbovițeană Crevedia a ajuns ieri la 10, 06 cazuri la mia de locuitori, care este situată în apropiere de municipiul București.

În localitățile cu rata de incidență peste 6 în ultimele 14 zile, purtarea măștii de protecție este obligatorie atât în spațiile închise, cât și în spațiile deschise, fiind excluse doar persoanele care desfășoară activități sportive. Și cazurile de infectări se mențin la un nivel ridicat. În ultimele 24 de ore, în județul Dâmbovița au fost confirmate 177 de cazuri noi. Specialiștii din sănătate anunță că situația se va înrăutății în perioada următoare, fiind posibil să se ajungă și la 20.000 de infectări pe zi la nivel național.

 

 

Ștefan Khalil