19.12.2014 00:12

400 de kilograme de pește, confiscate

❚ Șoferul autoutilitarei care transporta peștele refrigerat nu a avut documente justificative de proveniență ❚ Polițiștii au stabilit că marfa transportată aparținea unei societăți comerciale din Târgoviște și urma să fie comercializată altor agenți economici


În data de 17 decembrie a.c., agenți rutieri din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară condusă de numitul F.A., de 43 de ani, din Gura Ocniței. În urma controlului autovehiculului, polițiștii au descoperit cantitatea de 400 de kilograme de pește refrigerat, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente justificative de proveniență.

De asemenea, s-a stabilit că marfa transportată aparținea unei societăți comerciale din Târgoviște și urma să fie comercializată altor agenți economici din localitate. Polițiștii au procedat la sancționarea contravențională a bărbatului în conformitate cu Legea 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar întreaga cantitate de pește a fost confiscată.

 

Compartimentul relații publice al Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița