12.09.2018 00:17

345 de locuri de muncă disponibile

345 de locuri de muncă disponibile
Galerie foto

❚ Se caută tâmplari, strungari, sudori, mecanici sau muncitori necalificați, precum și ingineri sau formatori ❚ Peste 100 de personae și-au găsit de muncă în urma bursei organizată recent la Găești ❚ Vineri, AJOFM Dâmbovița, în perteneriat cu CJD, organizează Bursa Locurilor de Muncă

 

LIVIU DOBRE


În acest moment, la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița sunt disponibile, în total, 345 de locuri de muncă în diverse domenii de activitate. Cele mai multe sunt destinate celor cu studii gimnaziale, în număr de 148, iar 103 sunt pentru absolvenții de studii profesionale. Sunt și 19 locuri de muncă la care sunt necesare studii superioare, pe posturi ca asistent manager, formator, inginer sau manager general. Se caută tâmplari, strungari, sudori, mecanici, dar și muncitori necalificați. Lista completă a locurilor de muncă vacante poate fi consultată pe site-ul AJOFM Dâmbovița.

138 de persoane și-au găsit de muncă în urma bursei de la Găești

La bursa locurilor de muncă organizată recent la Găești de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița au fost prezenți 18 agenți economici, cu o ofertă care a cuprins 634 de locuri de muncă vacante. 357 de persoane care s-au aflat în căutare de serviciu au participat la Bursă. 138 dintre acestea au fost selectate în vederea angajării.

Vineri, bursă la Titu

Vineri, 14 septembrie, la Titu, Agenția Județeană pentru Ocupara Forței de Muncă Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, organizează Bursa Locurilor de Muncă, care va fi găzduită de Salonul „London”. Agenții economici interesați să participe la eveniment, pot depune ofertele de muncă până la data de 13.08.2018 ora 16.00, atât direct la sediul AJOFM Dâmbovița din Târgoviște str T. Vladimirescu nr. 1A, cât și on -line pe adresa de e-mail: [email protected].