17.11.2021 00:12

300.000 lei cheltuiți prin cantina socială a Arhiepiscopiei Târgoviștei

300.000 lei cheltuiți prin cantina socială a Arhiepiscopiei Târgoviștei
Galerie foto

*Instituție social-filantropică și misionară, inaugurată în anul 2018, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Cantina socială se constituie într-un exemplu de promovare a iubirii și a solidarității creștine în comunitatea noastră locală

 

În fiecare zi, 130 de persoane aflate în dificultate, din parohiile de pe raza Municipiului Târgoviște, primesc masa de prânz în cadrul Cantinei sociale Sfinții Apostoli Petru și Pavel a Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Instituție social-filantropică și misionară, inaugurată în anul 2018, la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Cantina socială se constituie într-un exemplu de promovare a iubirii și a solidarității creștine în comunitatea noastră locală. Până acum, pe parcursul anului 2021, ajutorul oferit sub forma hranei a însemnat 300.000 lei.

Acest proiect social-filantropic se derulează în parteneriat cu Consiliul Județean Dâmbovița, Consiliul Local Târgoviște și firma Erbalact, la el contribuind și alți generoși susținători.

 

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei