16.04.2014 08:06

3 medalii de bronz la Naționalele de juniori

3 medalii de bronz la Naționalele de juniori
Galerie foto

❚ Chiar dacă mai mici de vârstă, Valentin Negoescu (categoria 90 kg) și Mădălin Oprinoiu (categoria +100 kg) au prins podiumul la Deva, aducând două medalii pentru Clubul Sportiv Târgoviște, unde se pregătesc alături de Ilie Torcică ❚ O medalie de bronz a obținut și Andreea Bondac (categoria 63 kg), urcând pe ultima treaptă a podiumul. Andreea a reprezentat Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, unde este îndrumată profesional de Romel Mușa și Andrei Blîndu

 

COSTIN MIHAI


 

Judoka târgovișteni s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de juniori, toate de bronz. Chiar dacă mai mici de vârstă, Valentin Negoescu (categoria 90 kg) și Mădălin Oprinoiu (categoria +100 kg) au prins podiumul, aducând două medalii importante pentru Clubul Sportiv Târgoviște.

„Vă dați seama că ei au 17 ani și se luptă cu sportivi mai mari cu doi sau trei ani, tocmai de aceea medaliile obținute au o greutate mai mare. Valentin a luptat în primul meci cu un sportiv de lot național la U21, însă chiar dacă a pierdut, a luat-o de la capăt și a revenit în medalii”, ne-a transmis antrenorul Ilie Torcică.

{GOOGLE_AD_BOX1}

CS Târgoviște a mai avut doi reprezentanți la Naționalele de juniori de la Deva, pe Dragoș Iordache (categoria 66 kg) și pe Dragoș Pechea (categoria 73 kg), care au pierdut în turul doi. O medalie importantă a obținut și Andreea Bondac (categoria 63 kg), urcând pe ultima treaptă a podiumul. Andreea a reprezentat Clubul Sportiv Școlar Târgoviște, unde este îndrumată profesional de Romel Mușa și Andrei Blîndu.