13.01.2022 00:17

2022, an important pentru investiții

2022, an important pentru investiții
Galerie foto

*Cele mai importante proiecte pe care conducerea Primăriei Târgoviște urmărește să le finalizeze sunt serviciul public de transport public local, lucrările la Școala ,,Matei Basarab” și Stadionul Eugen Popescu *De asemenea, vor fi demarate și alte proiecte de anvergură, cum ar fi reabilitarea bulevardelor Independenței, Regele Carol și a străzii Locotenent Stancu Ion

 

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan a făcut trecerea în revistă a celor mai importante proiecte realizate în 2021 de administrația publică locală târgovișteană! De asemenea, acesta a anunțat investițiile care vor fi demarate și finalizate în acest an. Mai mult, primarul a garantat că anul 2022 va fi cel puțin la fel de productiv ca anul 2021, la capitolul investiții. Cele mai importante proiecte pe care conducerea Primăriei Târgoviște urmărește să le finalizeze sunt serviciul public de transport public local, lucrările la Școala ,,Matei Basarab” și Stadionul Eugen Popescu.

De asemenea, vor fi demarate și alte proiecte de anvergură, cum ar fi reabilitarea bulevardelor Independenței, Regele Carol și a străzii Locotenent Stancu Ion. În 2021 au fost finalizate lucrări precum Parcul Mitropoliei, Cinematograful Independența, reabilitarea Școlii ,,Mihai Viteazul” , alte creșe din oraș, centura ocolitoare a municipiului Târgoviște, lucrările la Piața Revoluției și au fost aduse 40 de autobuze Mercedes Benz Citaro – Hybrid. Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat investițiile care vor fi finalizate în 2022.

„Modernizarea transportului public în comun, cel mai mare proiect din istoria municipiului”

,,Anul 2022 va fi cel puțin la fel de interesant din punct de vedere al investițiilor, dacă mă gândesc spre exemplu la finalizarea celui mai mare proiect din istoria municipiului Târgoviște, proiectul de modernizare al transportului public în comun, înafara celor 40 de autobuze pe care le avem în Târgoviște, construim noua autogară, construim trei stații de capăt la intrările în oraș, incluzând aici și stația de capăt de pe Calea Ialomiței, de lângă depou și autogara nouă a municipiului Târgoviște.

De asemenea, discutăm despre modernizarea unor străzi importante, bulevardul Regele Carol, bulevardul Independenței, strada Locotenent Stancu Ion, finalizarea lucrărilor la strada Gării și de asemenea, finalizarea lucrărilor la pasajul rutier de lângă PAVCOM. Toate acestea sunt pe proiectul de modernizare al transportului public, dacă la acestea mai adăugăm stațiile de transport care vor fi aduse în municipiul Târgoviște și vor înlocui cam tot ce înțelegem noi astăzi prin stație de călători din oraș, plus sistemul de management al traficului și sistemul de e-ticketing, astfel vom avea un transport public local în municipiul Târgoviște, la standarde europene.

Înafara acestor proiect, mai discutăm despre finalizarea parcului de lângă Complexul Turistic de Natație, care se va întinde cinci hectare, care va fi cel mai mare parc din oraș, după parcul Chindiei. Să nu uităm despre proiectul bazei sportive, tot în zona Complexului Turistic de Natație, care va fi finanțată prin CNI. Nu în ultimul rând, ne dorim să terminăm cât mai repede și lucrările la Stadionul municipal ,,Eugen Popescu”  și sperăm ca echipa locală, FC Chindia Târgoviște să joace măcar un meci în acest sezon”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

 

 

Ștefan Khalil