06.10.2015 00:20

20 de ani de existență a Școlii "Matei Basarab"

20 de ani de existență a Școlii
Galerie foto

❚ A fost o reuniune plină de emoții și de amintiri, de bucuria revederii după mult timp, a retrăirii emoțiilor pentru cei care au petrecut ani frumoși la școala ajunsă azi una de elită la nivel național

CORVIN DUMITRICĂ

 


 

Școala Gimnazială „Matei Basarab” Târgoviște a sărbătorit două decenii de existență a instituției de învățământ. Cu această ocazie, ieri, reprezentanții instituției, alături de cadre didactice, elevi și invitați, foști elevi și dascăli ai unității școlare, s-au întâlnit în cadru festiv, la Clubul Studenților din Târgoviște, pentru a sărbători acești 20 de ani de eforturi și realizări. La acest moment de sărbătoare a școlii, le-au stat alături invitați speciali: președintele Consiliului Județean Dâmbovița - Adrian Țuțuianu, primarul municipiului Târgoviște - Cristian Stan, inspectorul școlar general prof. Sorin Ion și administratorul public al județului - Alexandru Oprea.

Foști și actuali profesori și elevi au vorbit în fața unei asistențe emoționate, s-au depănat amintiri, remarcându-se cu satisfacție rezultatele obținute pe parcursul celor 20 de ani de viață activă ai școlii. Povestea de succes a Școlii „Matei Basarab” a început în anul 1995, iar azi, după un drum greu, dar frumos, încununat cu multe rezultate, școala este una dintre unitățile etalon ale învățământului național.

De la un asemenea moment nu putea să lipsească spectacolul artistic, acesta fiind oferit de elevii școlii, în fața unei săli arhipline. S-a filmat, s-au făcut fotografii, a fost un prilej de multă bucurie, de aduceri aminte și de lacrimi de emoție. Toți cei prezenți și-au exprimat dorința unor viitoare întâlniri, ca semn al legăturii sufletești puternice care îi apropie.