13.01.2022 00:12

2,6 km de drum comunal asfaltați prin PJDL!

2,6 km de drum comunal asfaltați prin PJDL!
Galerie foto

*„Mi-am propus să finalizez asfaltarea până la sfârșitul acestui mandat, pe undeva prin anul 2024”, a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

Primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț are numai cuvinte de laudă la adresa Programului Județean de Dezvoltare Locală (PJDL), care a fost inițiat de președintele CJD, Corneliu Ștefan, program care vine în sprijinul comunităților locale. Anul trecut, prin intermediul acestui program, la Voinești, s-a reușit asfaltarea a 2,6 km de drum comunal. Edilul localității și-a propus ca până la finalizarea acestui mandat, adică până în 2024, să asfalteze toate drumurile comunale din Voinești, adică  pe toți cei aproximativ 20 km care au rămas nemodernizați...  

„Mai avem de asfaltat circa 20 km de drum”

,,Programul Județean de Dezvoltare Locală (PJDL) este un program foarte bun pentru unitățile administrativ teritoriale din județ și aici vreau să-l felicit pe inițiatorul acestui proiect, pe d-ul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștrefan, dar și echipa de consilieri județeni care au aprobat asocierea CJD cu UAT Voinești pentru modernizarea prin asfaltare a unui număr de 2,6 km pe diferite străzi în satul Voinești și satul Mânjina. La Voinești am reușit să asfaltăm 48 km în toate cele 8 sate ale comunei, dar mai avem circa 20 km și sperăm ca toți cei aproximativ 70 km de drumuri comunale de la nivelul localității să fie asfaltați în totalitate. Mi-am propus să finalizez asfaltarea până la sfârșitul acestui mandat, pe undeva prin anul 2024’’, a declarat primarul comunei Voinești, Sandu Gabriel Dănuț.

 

 

Violeta Stanciu