18.11.2021 00:12

180 de persoane necesită protecție socială

180 de persoane necesită protecție socială
Galerie foto

*„Nu avem probleme cu plata persoanelor cu hanidicap. Nu avem acoperite ultimele două luni, noiembrie și decembrie, dar o scoatem noi la capăt. Avem un număr total de 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai persoanelor cu handicap”, a semnalat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina

 

În baza de date a Primăriei Potlogi sunt înregistrate circa 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai acestora, dar și 30 de beneficiari ai venitului minim garantat! În ceea ce privește prima categorie, edilul de la Potlogi, Nicolae Catrina ne-a asigurat că oamenii își vor primi drepturile salariale la timp chiar dacă sunt ceva probleme cu fondurile alocate de Guvern pe ultimele două luni ale anului 2021.

,,Nu avem probleme cu plata persoanelor cu hanidicap. Nu avem acoperite ultimele două luni, noiembrie și decembrie, dar o scoatem noi la capăt. Avem un număr total de 150 de persoane cu handicap și însoțitori ai persoanelor cu handicap’’, a semnalat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

Beneficiarii de ajutor social, respectiv de venit minim garantat, de la Potlogi sunt în număr de 30 de persoane, care se pare că înțeleg să se asigure de obligațiile pe care le au față de comunitatea locală.

„Persoane la Legea 416, a venitului minim garantat, avem, dar sunt puține... Ne-ar fi de folos să fie mai mulți, dar nu prea le mai dau adeverințe, motiv pentru care numărul acesora a scăzut considerabil. Mai sunt vreo 30 de persoane care primesc acest ajutor social, iar oamenii vin la muncile la care îi solicităm noi. Să știți că la noi chiar vin la muncă, nu avem probleme din acest punct de vedere”, a menționat primarul comunei Potlogi, Nicolae Catrina.

 

 

Violeta Stanciu