15.02.2014 22:29

15 primari PDL au venit alături de PSD

15 primari PDL au venit alături de PSD
Galerie foto

Vineri, 14 februarie a.c., la Centrul Cultural de la Aninoasa, PSD Dâmbovița a organizat primul eveniment social-democrat de amploare al anului 2014: Comitetul Executiv Județean. Printre invitați s-au numărat Rovana Plumb – ministrul Mediului și Schimbărilor Climatice, deputat PSD de Dâmbovița; Corina Crețu – europarlamentar PSD; Viorica Dăncilă – europarlamentar PSD; Doina Pană – ministrul delegat pentru Dialog Social precum și alți social-democrați de la nivel central. Tot în cadrul evenimentului de la Aninoasa a fost promovat și Clubul Social Democrat, lansat vineri la Târgoviște.

 

Una dintre surprizele evenimentului, organizat chiar de „Ziua Îndrăgostiților”, a fost prezența în sală a nu mai puțin de 15 primari PDL. Edilii au venit să-și dezvăluie „dragostea” față de valorile social-democrate, iar președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, i-a prezentat pe fiecare în parte publicului prezent la eveniment.

{GOOGLE_AD_BOX1}

„Este un moment în care cred că putem dovedi că Partidul Social Democrat aduce permanent oameni aproape de politica pe care o promovează și aproape de Guvern. Vreau să vă spun că sunt prezenți în sală 15 primari care au candidat în anul 2012 pe listele Partidului Democrat-Liberal și care au înțeles că locul dânșilor, și azi, și mâine și în viitor e lângă PSD. Avem nevoie să ne consolidăm toate structurile noastre de partid”, a declarat liderul social-democraților dâmbovițeni, Adrian Țuțuianu.

 

Președintele PSD Dâmbovița le-a mulțumit tuturor edililor care au venit vineri la ședința Comitetului Executiv Județean de la Aninoasa și și-a exprimat speranța că vor face împreună o echipă mai mare, mai puternică la Partidul Social Democrat. Cei 15 primari în cauză sunt: