24.04.2015 00:19

15 persoane, în arest preventiv

15 persoane, în arest preventiv
Galerie foto

❚ Din cele 17 persoane pentru care au fost emise mandate de aducere, doar două au fost lăsate în libertate ❚ Războiul între cele două familii a izbucnit de Paști, când un bărbat a fost ucis de un membru al clanului rival

C. DUMITRICĂ


Descinderile în forță ale polițiștilor și jandarmilor în localitatea Crângurile s-au soldat cu nu mai puțin de 15 rețineri pentru 24 de ore. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, în cursul serii de 22 aprilie a.c., față de 15 dintre cele 17 persoane pe numele cărora au fost emise mandate de aducere, polițiștii găeșteni, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Ieri, 23 aprilie a.c., prezentate magistraților, toate cele 15 persoane au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cei în cauză sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu. Vă reamintim că războiul dintre cele două clanuri rivale a pornit din ziua de Paști, după ce un bărbat a fost ucis în bătaie.

Ultima încăierare dintre cele două familii s-a lăsat cu bătăi în stradă, mașini și case distruse. În aceste condiții, în ziua de 22 aprilie a.c., peste 200 de jandarmi și polițiști din Dâmbovița, Argeș și Bucure ști au intrat peste cele două familii care se află în conflict, 17 persoane fiind ridicate și aduse la audieri.