07.08.2018 00:13

10 cursuri de formare profesională

10 cursuri de formare profesională
Galerie foto

*Acestea au loc, în cea mai mare parte, la Târgoviște, în timp ce unul dintre cursuri este organizat la Pucioasa, iar un altul va avea loc la Penitenciarul Găești

Violeta Stanciu


Persoanele interesate să se califice sau recalifice într-o anumită meserie se pot adresa Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Dâmbovița, care organizează în luna august 2018, nu mai puțin de 10 cursuri de formare profesională.

Cele mai multe sunt la Târgoviște (lăcătuș mecanic, tâmplar universal, infirmieră, zidar pietrar tencuitor, coafor, ospătar, baby sitter). Câte un curs de calificare se mai organizează, în cursul acestei luni, la Pucioasa (confecționer articole textile) și la Penitenciarul Găești (lucrător structuri construcții).

Documentele necesare înscrierii sunt: copie C.I.; copie act naștere; copie act studii; copie act căsătorie; adeverință medic familie cu mențiunea “apt curs”.

Solicițanții se pot adresa Compartimentului Medierea Muncii, Consiliere, Orientare și Formare Profesională din cadrul AJOFM Dâmbovița - Târgoviște, str. T. Vladimirescu, nr. 1, sau la punctele de lucru din Pucioasa, Morei, Găești și Băleni.