Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



14.12.2017 00:10

Gala Sportului Dâmbovițean are loc astăzi


A A

Ziua premierilor în sportul dâmbovițean

Ziua premierilor în sportul dâmbovițean

* "Am invitat instituții, oameni de sport, reprezentanți ai cluburilor, reprezentanți de asociații, sperăm să fie un eveniment deosebit. Premierea se va face prin plachete, cupe, diplome, iar fondul de premiere este de 10.000 de lei, acoperit în totalitate de DJST", a transmis Claudiu Mănescu, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret Dâmbovița

* Anul trecut, la sporturi olimpice s-au impus Maria Cioclea și Cornel Cornea, iar la sporturi neolimpice au ieșit pe primul loc Lavinia Olteanu și Dragoș Bizdrigheanu

COSMIN SAVA

 


 

A venit ziua premierilor în sportul dâmbovițean. Astăzi, cei mai buni sportivi și antrenori vor fi premiați în cadrul Galei Sportului Dâmbovițean 2017. Gala organizată de Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița o să se desfășoare la Restaurant Nova 1 din Târgoviște, de la ora 10:00.  Premianții vor fi recompensați cu plachete, cupe, diplome, dar și bani, fondul de premiere fiind de 10.000 de lei.

Mănescu speră să fie un eveniment extraordinar

Directorul DJST Dâmbovița, Cludiu Mănescu, speră ca Gala să fie un eveniment extraordinar și anunță că așteaptă aproximativ 80 de sportivi, antrenori și oameni din instituții la premierea celor mai buni oameni de sport din acest an. „Pregătirile au mers bine, punctajul este făcut și la categoria sporturilor olimplice, dar și la cele neolimpice, clasamentul e definitivat. Sperăm să ajungă și cineva din familia Soranei Cîrstea, pentru că a fost invitată, dar nu poate ajunge, se pregătește în această perioadă. Am invitat instituții, oameni de sport, reprezentanți ai cluburilor, reprezentanți de asociații, sperăm să fie un eveniment deosebit. Evenimentul se ține în Restaurantul Nova 1 din Târgoviște. Noi sperăm să ajungă la gală 80 de persoane implicate în sport. Am invitat și majoritatea instituțiilor de mass-media din județ. Gala a fost în totalitate organizată de Direcția Județeană de Sport și Tineret Dâmbovița. Premierea se va face prin plachete, cupe, diplome, iar fondul de premiere este de 10.000 de lei, acoperit în totalitate de DJST”, a transmis Mănescu.

Maria Cioclea, cea mai bună în 2016 la sporturi olimpice

În ediția de anul trecut a Galei Sportului Dâmbovițean, Maria Cioclea (lupte, CSS Târgoviște) a ieșit pe primul loc în clasamentul sportivilor pe probele olimpice. Podiumul a fost completat de Daniel Natea (judo, Dinamo București/Valleriana Târgoviște) și Cristian Stoean (atletism, CS? Târgoviște). După ei s-au situat George Preda (atletism, CS Târgoviște – locul 4), Georgiana Filip (lupte, CSȘ Târgoviște – locul 5), Cătălin Cristea (box, CSM Târgoviște – locul 5), Mihaela Radu (box, CSM Târgoviște – locul 7), Diana Vlăsceanu (lupte, CSȘ Târgoviște – locul 8), Beatrice Maer (atletism, CSȘ Târgoviște – locul 9), Alina Nedelcu (box ,  CSM Târgoviște – locul 9) și Mădălin Oprinoiu (judo, CS Târgoviște – locul 9).

Cornel Cornea, antrenorul anului trecut la sporturi olimpice

 La sporturile olimpice, antrenorul anului trecut a fost Cornel Cornea (lupte, CS/CS? Târgoviște), urmat de Nicu Tamaș (box/CSM Târgoviște) și Nicolae Guțoiu (atletism, CS/ CS? Târgoviște). Pe locurile 4 și 5 s-au clasat Gheorghe Stan (box, Clubul Sportiv Târgoviște) și Ilie Torcică (judo, Clubul Sportiv Târgoviște).

Lavinia Olteanu s-a impus la sporturile neolimpice

La categoria sporturilor neolimpice, anul trecut sportivul anului a fost Lavinia Olteanu (karate, CS Târgoviște), urmată în clasament de Călin Bulai (micromodelism, Clubul Copiilor din Pucioasa) și Alexandru Babeu (radioamatorism, CSM Târgoviște). Aceștia au fost urmați în clasament de Lorin Petrescu (fotbal tenis,  ACS Pro Activ Târgoviște – locul 4), Alexandru Gherghescu (radio orientare, CSM Târgoviște – locul 5), Andrei Gherghescu (radio orientare, CSM Târgoviște – locul 6), Daniel Oană (karate, Palatul Copiilor Târgoviște - locul 7), Gheorghe Tatu Filip (micromodelism, Clubul Copiilor Pucioasa – locul 8), Valentin Cîrlan (karate, CS Târgoviște – locul 9) și Denis Dobrescu (automodelism, Clubul Copiilor din Pucioasa).

Bizdrigheanu, pe primul loc la antrenori la neolimpice

 În clasamentul antrenorilor, pe primul loc a fost Dragoș Bizdrigheanu (fotbal-tenis, Pro Activ Târgoviște), iar podiumul a fost completat de Ionuț Munteanu (karate, CS Târgoviște) și Pavel Babeu (radioamatorism- CSM Târgoviște). Locul patru a fost ocupat de Radu Foamete(micromodelism, Clubul Copiilor din Pucioasa), iar locul cinci a fost împărțit de Cristian Necula (automodelism, Clubul Copiilor din Pucioasa) și Alexandru Dumitru (karate, Palatul Copiilor din Târgoviște).



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

CSM Târgoviște a pierdut finala mică
Longo, misterul unor luni pierdute
Luptă acerbă la Liga a 5-a, Seria Nord
Anastasia Udroiu Ivan, dublă campioană națională
Bezdead rezistă pe podium în Seria Nord
Apar campionii la înot
Aninoasa pierd primul meci
Medalii la judo pentru CS Târgoviște
Sute de copii din 6 județe, prezenți la Nucet
Victorie importantă în finala mică


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale