Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2019 00:16

Astăzi,


A A

Ziua Porților Deschise la Direcția Silvică Dâmbovița

Ziua Porților Deschise la Direcția Silvică Dâmbovița

A.V.


Astăzi, 11 iunie, Direcția Silvică Dâmbovița va organiza la sediul său din Târgoviște, între orele 11-15‚ „Ziua Porților Deschise”, eveniment care, prin informațiile furnizate și transparența în comunicare, are ca scop prezentarea activității Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, prin Direcția Silvică Dâmbovița, privind gospodărirea pădurilor, plantarea, lucrările de conducere a arboretelor precum și activitatea de exploatare și regenerare a pădurilor.

 

De asemenea, vor fi oferite informații despre fauna și flora spontană din pădurile României dar și despre meseria de silvicultor. În cadrul acestei manifestări vor avea loc discuții libere cu specialiștii și vizionarea unor imagini și filme tematice vizând activitățile pe care le desfășoară Romsilva prin Direcția Silvică Dâmbovița .

 

Evenimentul va fi marcat și la sediile ocoalelor silvice, respectiv: Ocolul Silvic Bucșani-sediu în comuna Bucșani, Ocolul Silvic Găești-sediu în oraș Găești, Ocolul Silvic Moreni-sediu în oraș Moreni, Ocolul Silvic Pucioasa - sediu în oraș Pucioasa, Ocolul Silvic Răcari - sediu în oraș Răcari, Ocolul Silvic Sturzeni-sediu în comuna Cândești, sat Dragodănești, Ocolul Silvic Valea Mare-sediu în comuna Valea Mare, precum și la Pepiniera Centrală Găești.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Tărăgănarea extinderii DN 7 și DN 71 e problema CNAIR
Biserica Sf. Nifon, cunoscută ca Biserica Sârbilor
Peste 250 de arbori noi vor fi plantați în Parcul Mitropoliei
Și au trecut 75 de ani de atunci...
În urma unui control încrucișat, o echipă de inspectori a DSP Giurgiu a constatat:
Infrastructura Târgoviștei, în plină modernizare
Turiști salvați de jandarmii montani
Biletele de tratament balnear, mai puține în 2019
Ping-pong imobiliar CJD-MApN, tranșat de Guvern
Parcul Mitropoliei intră în reabilitare


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Și au trecut 75 de ani de atunci...

George Coandă


...adică de la 23 august  1944. La treizeci de ani de la revoluția cu taine încă nedeslușite din decembrie `89, oare își mai aduce cineva aminte de acea zi istorică? Poate, unii, tineretul patriei habar n-are. Pentru că, timp de vreo câteva decenii, a fost ziua națională a României socialiste, cică o odioasă sărbătoare comunistă cu ordin de la Kremlinul stalinist (aici... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale