Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro11.06.2019 00:16

Astăzi,


A A

Ziua Porților Deschise la Direcția Silvică Dâmbovița

Ziua Porților Deschise la Direcția Silvică Dâmbovița

A.V.


Astăzi, 11 iunie, Direcția Silvică Dâmbovița va organiza la sediul său din Târgoviște, între orele 11-15‚ „Ziua Porților Deschise”, eveniment care, prin informațiile furnizate și transparența în comunicare, are ca scop prezentarea activității Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, prin Direcția Silvică Dâmbovița, privind gospodărirea pădurilor, plantarea, lucrările de conducere a arboretelor precum și activitatea de exploatare și regenerare a pădurilor.

 

De asemenea, vor fi oferite informații despre fauna și flora spontană din pădurile României dar și despre meseria de silvicultor. În cadrul acestei manifestări vor avea loc discuții libere cu specialiștii și vizionarea unor imagini și filme tematice vizând activitățile pe care le desfășoară Romsilva prin Direcția Silvică Dâmbovița .

 

Evenimentul va fi marcat și la sediile ocoalelor silvice, respectiv: Ocolul Silvic Bucșani-sediu în comuna Bucșani, Ocolul Silvic Găești-sediu în oraș Găești, Ocolul Silvic Moreni-sediu în oraș Moreni, Ocolul Silvic Pucioasa - sediu în oraș Pucioasa, Ocolul Silvic Răcari - sediu în oraș Răcari, Ocolul Silvic Sturzeni-sediu în comuna Cândești, sat Dragodănești, Ocolul Silvic Valea Mare-sediu în comuna Valea Mare, precum și la Pepiniera Centrală Găești.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Alba-neagra cu banii de investiții din Apărare
Renovarea stadionului "Eugen Popescu", mărul discordiei
Biserica "Sfântul Mare Mucenic Dimitrie"
PROGRAMUL FESTIVALULUI MEDIEVAL DRACULA TÂRGOVIȘTE 2019
România bătută la scor de Estonia la ONU
Basarabia se trezește din „somnul cel de moarte”…
Investiții ample în reabilitarea străzilor
Gala Performanței în Educație, la Târgoviște
Calamitățile din Dâmbovița, în atenția Guvernului
Țara sub ape, balamuc la vârful puterii


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România bătută la scor de Estonia la ONU

George Coandă


Este de necrezut, România n-are politică externă - Ministrul Afacerilor de peste fruntarii nu prea știm ce face, o, nu, ceva știm, se pierde visător în norii de fum lansați din trabuc. Păi când avurăm la-ndemână să înregistrăm un succes răsunător de politică internațională, am dat-o cu… succes în bară. Ne venise într-un fel rândul să ocupăm un loc... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale