Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



27.06.2019 00:16

Ieri, a fost marcată și în Dâmbovița,


A A

Ziua Internațională Antidrog

Ziua Internațională Antidrog

V.A.


Din anul 1987, în fiecare an, în data de 26 iunie, la nivelul tuturor țărilor membre ale Organizației Națiunilor Unite (ONU) se marchează Ziua Internațională Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, ca expresie a determinării ONU de a consolida acțiunile și cooperarea la nivelul statelor membre, pentru atingerea obiectivului de a avea o societate internațională fără consum abuziv de droguri. Anul acesta, tema propusă de UNODC este „Sănătate pentru Justiție. Justiție pentru Sănătate”, temă ce își propune să sublinieze importanța cooperării între instituțiile din domeniul sănătății și justiției. Un răspuns eficient la problema drogurilor are nevoie de colaborarea strânsă între justiție, sănătate și serviciile sociale, pentru a oferi soluții integrate, în acord cu convențiile internaționale și cu respectarea drepturilor omului. „În concordanță cu misiunea instituțională și, implicit, cu obiectivele specifice cuprinse în documentele strategice în domeniul reducerii cererii de droguri, Agenția Națională Antidrog (ANA) prin Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița, se alătură, ca în fiecare an, organismelor internaționale în marcarea Zilei Internaționale Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, prin organizarea de activități, la nivel local, menite să tragă un semnal de alarmă cu privire la dinamica acestui fenomen. Astfel, specialiștii și voluntarii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița vor promova mesajul propus de UNODC și vor organiza, în municipiul Târgoviște, o serie de activități de informare, sensibilizare, conștientizare, având ca obiectiv conștientizarea tinerilor cu privire la riscurile și pericolele consumului de substanțe interzise”, a precizat, printr-un comunicat de presă, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Dâmbovița.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Sindicatul "Valahia" a câștigat procesul cu COST
Elevi olimpici, în tabără la Mănăstirea Peștera Ialomiței
Pesta porcină a lovit în alte patru gospodării
Tabere de tineret, la Mănăstirea Peștera Ialomiței
Numărul intervențiilor SMURD, în creștere
Sfântul Prooroc Ilie
42.000 de litri de lapte donați de Crucea Roșie Dâmbovița
Conferința Uniunii Internaționale a Femeilor, la Târgoviște
Record de grevă generală
Manifestări dedicate zilei contabilului


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

"Games of Thrones" cu pilule colorate și efect de... "Star Trek"

Uneori ești surprins de câtă fantezie metaforică sunt în stare unii oameni politici care se vor și condottieri porniți în marș spre cucerirea puterii în stat. Uite-l, de pildă, pe acest scorțos și necarismatic Dan Barna sumețit, după victoria (îndoielnică) a USR la europarlamentare, pe drumul spre tronul de la Cotroceni.

[citește tot...]

Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter






Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale