Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



18.08.2014 00:24

Pentru astăzi, senatorul Sorin Roșca Stănescu anunță demiterea președintelui interimar al liberalilor dâmbovițeni, Mihai Volintiru


A A

Zi decisivă pentru PNL Dâmbovița

Zi decisivă pentru PNL Dâmbovița
Apelul senatorului PNL de Dâmbovița, Sorin Roșca Stănescu, către colegii liberali: „Nu dați curs sub nicio formă cântecelor de sirenă ale dlui Mihai Volintiru"

Stimați colegi, a sosit momentul să demonstrați fiecare dintre voi cât de loiali sunteți marelui PNL. După cum știți, cu toții, din presa centrală și din presa dâmbovițeană, dl Mihai Volintiru nu se va mai afla în fruntea PNL Dâmbovița.

 

Este o consecință, pe de o parte, a statutului care nu permite un interimat atât de lung și, în al doilea rând, este o consecință a faptului că dl Mihai Volintiru, în aproape doi ani, s-a dovedit incapabil să organizeze alegeri pentru a-și definitiva situația sau s-a temut că nu va fi ales de dâmbovițeni în funcția de președinte. În al treilea rând, după cum se știe, dl Volintiru a comis o serie întreagă de abuzuri și încălcări flagrante ale statutului PNL, motiv care i-a determinat pe 119 liberali din Dâmbovița să sesizeze în scris, printr-un memoriu, Biroul Politic Național și Delegația Permanentă Națională, solicitând luarea unor măsuri de natură să asigure îndreptarea lucrurilor. Cât timp PNL s-a aflat în USL, dl Volintiru s-a dovedit neloial alianței politice, iar practicile duplicitare ale domniei sale au creat, cum era și firesc, grave prejudicii organizației locale.

 

În oglindă, ne confruntăm și astăzi cu aceeași situație, dl Mihai Volintiru nedovedindu-se un partener loial al PDL, împreună cu care noi am decis politic să formăm marele Partid Național Liberal.

 

Mihai Volintiru încearcă, folosind dezinformarea,

să pună presiune asupra Biroului Politic Național

Confruntat cu această situație și cu decizia iminentă a partidului nostru de a-l demite din funcția de președinte interimar, dl Mihai Volintiru, din informațiile pe care le am, încearcă prin intermediul unora dintre voi, folosind dezinformarea, să pună presiune asupra Biroului Politic Național, astfel încât să se renunțe la decizia demiterii sale.

 

După cum știți, ca o consecință a comportamentului dlui Mihai Volintiru, pe care l-am dezaprobat încă din timpul campaniei electorale, deși am fost prezent mereu în Dâmbovița și alături de dâmbovițeni, am evitat să colaborez politic cu acesta, motiv pentru care nu am participat nici la ședințele Biroului Executiv din care fac, de drept, parte.

 

A sosit timpul să revin cu toată energia alături de liberalii din Dâmbovița, în acest fel având posibilitatea să multiplic eforturile pe care le fac în beneficiul cetățenilor din colegiu și din întregul județ. Nu voi fi eu noul președinte interimar, dar, indiferent cine va fi desemnat, mă angajez să stau alături de el și să-i acord tot sprijinul. Până când, în fine, în Dâmbovița vom avea o conducere permanentă.

 

Vă chem pe toți să faceți același lucru. Nu dați curs sub nicio formă cântecelor de sirenă ale dlui Mihai Volintiru. Vă asigur că interesele acestuia nu sunt alături de Partidul Național Liberal, ci alături de dl Daniel Chițoiu, trecut cu arme și bagaje, cu dosare penale cu tot, alături de Victor Ponta și toți cei care au ales să trădeze Partidul Național Liberal.

 

Luni (n.n. astăzi) va fi o zi decisivă pentru PNL Dâmbovița. În interesul cetățenilor din județ, vă cer să fiți, fără excepție, toți alături de noi.

 

senator PNL, Sorin Roșca Stănescu



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

România de peste Prut în cătarea criminală a Kremlinului (I)

Pe măsură ce alegerile prezidențiale din România de peste Prut/Republica Moldova se apropie, Kremlinul putinist n-o slăbește din cătarea lui criminală. Printre armele pe care deja le-a pus în bătaie sunt și politicienii românofobi, unii dintre aceștia de neam românesc (!?), și politruci ruși de la Tiraspol, și găgăuzii delicatetei bașcane Evghenia Guțul cu sufletul tot dăruit țarului Putin și cu un kalașnikov pitit sub fustă. Este... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale