Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro06.10.2021 00:11

La Hulubești...


A A

Zeci de persoane au ales calea pribegiei

Zeci de persoane au ales calea pribegiei

*„Marea majoritate a celor din comună lucrează în industrie la Găești, ( la Arctic și Mecanpetrol) și la Târgoviște”

 

Chiar dacă nu dispune de un buget generos, administrația publică locală de la Hulubești încearcă să facă față provocărilor și să găsească soluții pentru rezolvarea tuturor problemelor din localitate. În condițiile în care în comună nu există firme importante care să absoarbă din forța de muncă locală, cetățenii și-au găsit de lucru în orașele din apropiere, respectiv la Găești și Târgoviște, iar unii au ales varianta străinătății. Italia, Germania , Anglia și Spania sunt țările spre care s-au îndreptat cele câteva zeci de persoane care au ales calea pribegiei, în căutarea unui trai mai bun.         

„Agenți economici importanți nu avem în comună. La Hulubești sunt niște firmulițe foarte mici care sunt puține. Hulubești este o comună foarte săracă. Gândiți-vă că noi, taxe și impozite, nu strângem decât până în 500.000 de lei. Față de alte localități, Hulubești este o comună care o duce greu din punctul acesta de vedere... Oamenii din localitate, o parte dintre ei, lucrează în străinătate în special în Spania, Italia, Germania, iar marea majoritate a celor din comună lucrează în industrie la Găești (Arctic, Mecan Petrol) și la Târgoviște. Cei plecați în străinătate sunt de ordinul zecilor, nu al sutelor, ei merg și îngrijesc bătrâni în Italia, merg la căpșuni în Spania, în Germania muncesc în agricultură, iar unii lucrează în construcții în Anglia”, a precizat primarul comunei Hulubești, Ion Cursureanu.

 

 

 

Violeta StanciuComentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Noi proiecte pentru fluidizarea traficului rutier
„România trebuie să se scuture odată”
P.U.Z. - “INTRODUCERE ÎN INTRAVILAN - DEZMEMBRARE
Plăți în avans pentru cererile unice ale fermierilor
Sindicaliștii, rezervați privind dezghețarea salariilor în 2022
Proiectul eficientizării energiei electrice în instituțiile publice
Sindicaliștii Automecanica demontează scandalul tancurilor românești
Extinderea rețelei de gaze, undă verde la finanțare!
439 locuri de muncă vacante în Spațiul Economic European
Proiectul noului Stadion Municipal, susținut la Ministerul Dezvoltării!
Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La a 54-a Crizantemă muzicală târgovișteană (II)

Să amintim eroica ediția a 53-a – nu este o vorbă în vânt, chiar a fost eroică! – desfășurată în plină pandemie de COVID-19, când, pentru că restricțiile erau draconice, festivalul era cât pe-aci să-și întrerupă numărătoarea, ceea ce ar fi putut duce chiar la amânarea sa sine die. Și dacă s-ar fi petrecut așa ceva, ar fi fost unii invidioși păguboși care ar fi... [citește tot...]Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale