Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



09.04.2021 00:16

Ieri, în Dâmbovița,


A A

Zeci de misiuni de transport al suspecților de COVID-19

Zeci de misiuni de transport al suspecților de COVID-19

❚ Ieri, numărul total al persoanelor confirmate cu virusul SARS-COV-2 în Dâmbovița s-a ridicat la 21.263

Situația la data de 08.04.2021, din județul Dâmbovița, este următoarea: • Persoane testate de la începutul pandemiei: 48.761 • Persoane confirmate cu COVID-19: 21.263 (69 persoane ieri) • Persoane vindecate, în total: 19.441 • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 731 • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 931 • Persoane aflate în carantină instituționalizată: 3 • Persoane aflate în izolare la domiciliu: 797 • Persoane aflate în izolare instituționalizată (internate în spital): 232 dintre care 8 persoane la ATI. • Incidența înregistrată în ultimele 14 zile, la nivel județean: 2,54 În ultimele 24 de ore, polițiștii dâmbovițeni au efectuat 2044 de verificări la persoanele aflate în izolare/carantină iar jandarmii dâmbovițeni au asigurat ordinea publică pe raza comunelor pentru care a fost instituită carantina zonală. În ultimele 24 de ore, au fost executate de către personalul ISU „Basarab I“ Dâmbovița 7 misiuni pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ, 7 misiuni de decontaminare a tehnicii și alte 7 misiuni asociate contextului actual. De asemenea, personalul SAJ Dâmbovița a desfășurat 29 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu virusul SARS-CoV-2 la unitățile spitalicești din județ și 47 de misiuni pentru recoltarea/transportul de probe biologice. Vă informăm că astăzi a fost aprobată Hotărârea CJSU Dâmbovița nr. 100/08.04.2021 privind constatarea încadrării în limitele incidenței cumulate la 14 zile în unele unități administrativteritoriale din județul Dâmbovița. Hotărârile CJSU Dâmbovița sunt publicate pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, la secțiunea Situații de Urgență și pe pagina de facebook – Instituția Prefectului-județul Dâmbovița. Distanțarea fizică, igiena corectă a mâinilor, purtarea măștii de protecție în afara domiciliului rămân acțiuni eficiente și la îndemâna noastră pentru a depăși cu bine această pandemie!

CENTRUL JUDEțEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Să nu ne uităm istoria
Parteneriat solid între CJD și Asociația Comunelor din România
Inaugurare parcare și intrare nouă pentru Parcul Chindia
Din dragoste pentru Basarabia
Restaurarea Școlii de Cavalerie în vederea consolidării identității culturale
Drum inaugurat la Raciu
Festivități de Ziua Poliției Române
Conferință pe tema pericolului drogurilor
Mincinoșii lui Putin (II)
Amenzi uriașe pentru delicte de mediu


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale