Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



26.09.2014 00:14

Politic


A A

Week-end-ul mitingurilor Electorale

Week-end-ul mitingurilor Electorale
Iulian Vladu (ACL) și Adrian Rădulescu (PMP) se pregătesc de mitinguri de partid... separate

❚ Cu toate că și Alianța Creștin Liberală, dar și Partidul Mișcarea Populară fac parte din opoziție, ele au ales să... nu se calce pe picioare la mitinguri, astfel că ACL și-a stabilit ziua de sâmbătă, iar PMP – ziua de duminică ❚ Alianța Creștin Liberală Dâmbovița se va deplasa la mitingul de la București cu 2000 de membri și simpatizanți, iar PMP Dâmbovița, doar cu 250, însă toți neplățiți și neluați cu forța, după cum a declarat președintele organizației județene, Adrian Rădulescu

VIOLETA STANCIU


Partidele aflate în opoziție, respectiv Alianța Creștin Liberală (PNL-PDL) și Partidul Mișcarea Populară (PMP) și-au programat pentru acest sfârșit de săptămână mitinguri de amploare în Capitală.

 

 

În timp ce ACL Dâmbovița mizează pe 2000 de membri și simpatizanți la miting...

Primii care vor da startul acestor manifestări vor fi cei de la ACL care se vor întâlni în București mâine, 27 septembrie, unde sunt așteptați să sosească membri și simpatizanți din toată țara.

Din județul Dâmbovița vor face deplasarea la București peste 2000 de membri și simpatizanți ai acestor două formațiuni politice. Cel puțin așa susține Iulian Vladu, copre ședinte al ACL Dâmbovița:

„Vor participa din județul Dâmbovița peste 2000 de membri și simpatizanți ai PDL și PNL la mitingul din București. Oamenii se înscriu de bunăvoie și nu sunt funcționari publici forțați să meargă la miting în București”.

 

... PMP Dâmbovița vine cu 250 de „oameni care cred în partid”

Nici cei de la Partidul Mișcarea Populară nu se vor lăsa mai prejos față de colegii de opoziție. Tot în acest week-end, aceștia și-au dat întâlnire la București, însă duminică, 28 septembrie, între orele 11.00- 14.00. Organizația Județeană a PMP Dâmbovița mizează însă doar pe participarea a aproximativ 250 de membri la acest miting de partid.

Prezent ieri la conferința de presă a PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, președintele interimar, a ținut să sublinieze că dâmbovițenii vor merge în capitală cu autoturismele proprietate personală și că nu se va apela la autobuze, autocare sau microbuze.

„De la organizația Dâmbovița va participa o delegație formată din 250 de membri. Nu mergem cu oameni cu forța, cu oameni pe care îi plătim, mergem cu simpatizanți. Noi, spre deosebire de celelalte județe, am promovat un alt fel de transport la mitingul din București. Membrii noștri vor merge cu mașinile personale în care vor mai lua și pe alții. Nu vom merge cu autobuze, microbuze etc. Nu-i vom plăti în nici un fel, nici cu mici, nici cu bere. Trebuie să mergem cu acei oameni care cred în partid și care consideră că trebuie să facă acest lucru din convingere, nu să-i forțeze cineva. De asemenea, la nivel de partid s-a luat decizia ca, decât să facem un eveniment pe un stadion cu 50.000-60.000 de oameni, la nivelul fiecărei organizații județene, să cumpărăm un anumit număr de ghiozdane, împreună cu toate rechizitele de care au nevoie, pe care le vom înmâna copiilor”, a mai menționat președintele PMP Dâmbovița.

Întrebat însă când se va face împărțirea ghiozdanelor către copii, Adrian Rădulescu nu a știut să răspundă exact dacă acestea se vor distribui elevilor în timpul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale sau după.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Nod rutier cu acces direct la Autostrada A3
Evoluția forței de muncă și șomajului în județul Dâmbovița
Programul „Masă Sănătoasă", extins în județul Dâmbovița
Turismul, în creștere în Dâmbovița
„Tinere mame defavorizate, sprijin pentru creșterea copiilor”
Se fac investiții în societățile din industria de Apărare
Investiții masive în infrastructură
„Salariul minim european va fi introdus în România în acest an!”
Centrul de Zi de Asistență și Recuperare pentru Persoane Vârstnice
Precizări despre regulile campaniei electorale


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale