Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.07.2015 00:03

Gabi Paraschiv e optimist înaintea duelului cu Viitorul Domnești din Cupă


A A

"Vrem să reamintim oamenilor ce înseamnă Flacăra Moreni"


Cupa a devenit competiția preferată a morenarilor, care au eliminat-o de aici pe FCM Târgoviște

❚ Astăzi, de la 17.30, Flacăra Moreni joacă din nou acasă, în Turul II din Cupă, cu Viitorul Domnești ❚ „Domnești este o echipă bună, știu că au schimbat foarte mulți jucători. Sunt fotbaliști tineri, care joacă de 5-6 ani împreună. Sperăm, cu ajutorul publicului, să ne impunem”, a prefațat partida antrenorul morenarilor, Gabi Paraschiv

M.R.


Flacăra Moreni este prima echipă din Liga a IV-a care a disputat deja un meci oficial al sezonului 2015/16. Formația antrenată de Gabriel Paraschiv a trecut de FCM Târgoviște în Turul I al Cupei României, cu scorul de 4-2, după prelungiri. Astăzi, de la 17.30, Flacăra Moreni joacă din nou acasă, în Turul II din Cupă, cu Viitorul Domnești. Pentru morenari jocul se anunță a fi unul special, din moment ce se află din nou la nivel național în cadrul acestei competiții, asta în condițiile în care stagiunea precedentă au fost eliminați încă din prima fază de Urban Titu.

 

Obiectivul Flacăra: „Să câștigăm cu Domnești”

Gabi Paraschiv este extrem de optimist înaintea meciului cu Viitorul Domnești, formație pe care o consideră puternică.

„Ne-am pregătit serios. Este o echipă bună, știu că au schimbat foarte mulți jucători. Sunt fotbaliști tineri, care joacă de 5-6 ani împreună. Sperăm, cu ajutorul publicului, să ne impunem. Vom avea un meci greu, dar băieții sunt montați la maximum și sperăm să îi facem fericiți pe suporteri. Suntem pregătiți pentru acest duel”, ne-a declarat antrenorul morenarilor.

„Pară” este mândru de acțiunea suporterilor echipei, care au vopsit peluza în care stau și cântă la fiecare meci:

„Am fost uniți, iar această acțiune a fost realizată de fanii noștri, împreună cu sprijinul primăriei.Vom continua pe aceleași coordonate. A fost o zi extraordinară pentru toți. Cu astfel de acțiuni se dovedește că doar faptele rămân. Este încă un pas înainte al proiectului pe care l-am început. Este dorința noastră de a reaminti oamenilor ce înseamnă Flacăra Moreni”.

Gabi Paraschiv crede că este devreme să propună obiective pentru noul sezon, însă principalul scop al echipei este câștigarea jocului de azi:

„După mine, aș vrea că în toate meciurile să facă diferența orgoliul și dorința mare de a se afirma a jucătorilor mei. Nu în ultimul rând, unitatea grupului. Este devreme să vorbim despre obiective. Obiectivul este să câștigăm cu Domnești”.

 

Cine este Viitorul Domnești

Cum zona Ilfovului a cunoscut o dezvoltare economică fantastică în ultimul deceniu, nici fotbalul, un sector social extrem de important, nu putea să facă excepție. Clubul de fotbal Viitorul Domnești s-a înființat în anul 2010 și a activat numai la nivelul Ligii a III-a. În majoritatea sezoanelor, formația ilfoveană s-a clasat la jumătatea ierarhiei.

Cea mai bună stagiune a fost 2011/12, când a terminat pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul CS Buftea, în fața căruia a pierdut promovarea. Sezonul precedent, Domne ști a fost ultima în C2, după ce Oțelul II Galați s-a retras, însă din toamnă va juca din nou în Liga a III-a, tot în Seria a II-a.

 

2010/11: Locul 7

2011/12: Locul 2

2012/13: Locul 10

2013/14: Locul 9

2014/15: Locul 13



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale