Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.09.2015 00:07

Fostul căpitan al Chindiei, Georgian Honciu, avertizează


A A

"Vrem să câștigăm, fiindcă ne batem la promovare"


Georgian Honciu vrea să câștige în fața Chindiei Târgoviște, unde a fost căpitan

❚ Georgian Honciu nu a stat în Prahova decât șase luni, iar după ce Fortuna s-a desființat, iarna trecută l-a găsit la CS Mioveni. Acum, se pregătește de un nou sezon la formația argeșeană, dar și de un meci direct cu Chindia ❚ „Va fi greu. Eu îi cunosc foarte bine, am fost atâta timp acolo și știu ce potențial și ce valoare au. Dar vrem să învingem neapărat”, ne-a declarat Honciu ❚ „Noi facem antrenamente numai de la șapte seara. Nici nu se mai simte căldura. Este super ok și poate veni multă lume”, a mai spus fostul căpitan al Chindiei

MĂDĂLIN RĂDUCU

 


 

Georgian Honciu are o poveste extrem de interesantă. Plecat din fotbalul mic și ajuns la Chindia în perioada când clubul era condus de Gică Popescu și Ion Crăciunescu în Liga a II-a, mijloca șul s-a impus încă de la început. În sezonul 2013/14, când echipa retrogradase în eșalonul trei, a fost căpitan. Târgoviștenii au ratat atunci promovarea la mustață, după ce a pierdut în jocul decisiv pe terenul Fortunei Câmpina. După acel campionat, Honciu a făcut din nou pasul în Liga a II-a, chiar la Fortuna. Nu a stat în Prahova decât șase luni, iar după ce echipa s-a desființat, iarna trecută l-a găsit la CS Mioveni. Acum, se pregătește de un nou sezon la formația argeșeană, dar și de un meci direct cu Chindia, în care își va întâlni chiar foștii colegi.

„Mi se pare ciudat să joc împotriva lor”

Honciu a acceptat fără nicio reținere dialogul și a mărturisit senzațiile care îl încearcă înaintea unui astfel de duel.

„Mi se pare un pic ciudat, fiindcă nu am mai jucat niciodată contra lor. Chiar e ciudat. Dar noi trebuie să tratăm acest meci ca pe unul de campionat, pe care trebuie să-l câștigăm. Va fi greu. Eu îi cunosc foarte bine, am fost atâta timp acolo și știu ce potențial și ce valoare au. Dar, vrem să învingem neapărat”, ne-a declarat Honciu.

Fostul căpitan al Chindiei a analizat și stările de spirit din cele două tabere înaintea jocului:

„Noi avem un moral mai bun, venim după victorie afară, iar ei după înfrângere acasă. Vrem să profităm și de asta. Vrem să câștigăm, deoarece vrem să ne batem la promovare. Avem condițiile necesare pentru a realiza un astfel de obiectiv”.

Fără pronosticuri

La Mioveni, intrarea pe stadion este liberă, astfel că spectatorii care vor dori să urmărească meciul din tribune nu vor trebui să plătească bilet. De asemenea, jocul va avea loc sub lumina reflectoarelor:

„Este foarte bine asta. De altfel, noi facem antrenamente numai de la șapte seara. Nici nu se mai simte căldura. Este super ok și poate veni multă lume”.

Honciu nu a dorit să ofere niciun pronostic: „Eu nu sunt cu din astea, dar spun doar atât, victorie Mioveni”.

În primul joc al sezonului, CS Mioveni s-a impus în deplasare la FC Bihor Oradea, cu 2-0. Honciu a fost rezervă, dar a pătruns pe gazon în minutul 58, schimbându- l pe Năstăsie. Fostul căpitan al Chindiei este cotat în acest moment la 200.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Victorie importantă în finala mică
Să vină finalul!
Ziduri egalează pe Titu
Înfrângere la București
Bucșani s-a oprit în Etapa Regională la Cupa Satelor
Fără victorie sau gol marcat
Sezon ratat
Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

La limita guvernării europene

A trecut neobservată o remarcă a comisarului european Vìra Jourová, care zicea la începutul anului că Uniunea Europeană este „la limită” în ceea ce privește gestionarea sa. "Există deja o organizare a Comisiei Europene în vicepreședinți executivi, vicepreședinți și comisari obișnuiți. Aș spune că suntem la limita a ceea ce este fezabil din punct de vedere managerial”, a... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale