Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



15.09.2014 00:10

Reprezentanții echipelor încep să strângă rândurile


A A

Vor să pice „capii” Emil Tudor și Petruța Iugulescu!

Vor să pice „capii” Emil Tudor și Petruța Iugulescu!
Emil Tudor și Petruța Iugulescu sunt considerați principalii responsabili pentru arbitrajele scandaloase din județ

❚ Cei mai mulți acuză arbitrajele, însă și arbitrii au nemulțumirile lor legate de protecția care lipsește pe unele stadioane, dar și de faptul că sesizările nu le sunt luate în calcul la comisii ❚ Chiar și printre observatori e deranj mare pe același motiv, revoltați că rapoartele lor sunt ținute la sertar atunci când conțin informații legate de incidentele de pe stadioane ❚ Ultima etapă la Liga a IV-a a adus noi incidente, iar în centrul atenției apar tot arbitrii. Cei mai revoltați după etapa de sâmbătă au fost Virgil Botescu și Nicu Ifrim, delegatul echipei FC Aninoasa, respectiv antrenorul de la Săgeata Cătunu

COSTIN MIHAI

 


 

Lucrurile se complică tot mai tare în fotbalul județean, iar reprezentanții echipelor au început să solicite schimbări la nivelul conducerii AJF și CJA Dâmbovița. Marile probleme de arbitraj, la care se adaugă deciziile dubioase ale comisiilor, atrag nemulțumiri pe bandă rulantă, astfel că oamenii vor să pice „capii” Emil Tudor și Petruța Iugulescu. În week-end am primit zeci de sesizări, din care vom transmite doar câteva, încercând să le analizăm pe rând în perioada următoare.

Cei mai mulți acuză arbitrajele, însă și arbitrii au nemulțumirile lor legate de protecția care lipsește pe unele stadioane, dar și de faptul că sesizările nu le sunt luate în calcul la comisii. Chiar și printre observatori e deranj mare pe același motiv, revoltați că rapoartele lor sunt ținute la sertar atunci când conțin informații legate de incidentele de pe stadioane. Primul care ar putea să părăsească lotul județean de observatori este chiar Ciprian Iugulescu, nemulțumit că nu s-au luat măsuri după un meci Moroeni – Mătăsaru, când a fost înjurat ca la ușa cortului.

„Așa panarame de arbitri mai rar întâlnești”

Ultima etapă la Liga a IV-a a adus noi incidente, iar în centrul atenției apar tot arbitrii. Cele mai mari tensiuni au fost la Gura Șuții, unde căpitanul oaspeților de la Petrolul Târgoviște, Laurențiu Neagu, susține că a fost pălmuit de un localnic, la finalul meciului. Nemulțumiri legate de arbitraj au mai fost la meciurile Aninoasa-Tărtășești, Brezoaele -Cătunu, Pucioasa-Dragomirești și Fieni- Moroeni. „Așa panarame de arbitri mai rar întâlnești”, s-a exprimat un oficial al echipei din Moroeni la adresa lui Iulian Șerbănoiu, cel care l-a înlocuit în ultimul moment pe Alexandru Filip. Cât îl privește pe Laurențiu Niculae, „centralul” partidei de pe Patrana, a stârnit amuzamentul spectatorilor la faza din care a acordat un penalty pentru gazde. „Un jucător de la oaspeți i-a băgat mâna în gât arbitrului, iar lui i-a fost frică să-l elimine, acordându-i doar cartonaș galben. La un moment dat era așa de derutat, încât nu mai știa cine a faultat la penalty, pentru a-l sancționa”. Am notat și o dublă accidentare la Produlești – Petrești, informație oferită de viceprimarul primei localități, George Georgescu. „Un jucător de la oaspeți a vrut să facă o foarfecă, dar a căzut rău și și-a rupt mâna. Am sunat la ambulanță, care a venit să-l transporte la spital. La puțin timp un jucător de la noi a ieșit accidentat grav, un adversar găurindu-i mâna cu crampoanele”.

„Am ajuns cobaii AJF-ului. Ionel Stoica a făcut meciul varză”

Cei mai revoltați după etapa de sâmbătă au fost Virgil Botescu și Nicu Ifrim, delegatul echipei FC Aninoasa, respectiv antrenorul de la Săgeata Cătunu. „Am ajuns cobaii AJF-ului. Revelația arbitrajului dâmbovițean, Ionel Stoica, a făcut meciul varză. Din șapte etape a arbitrat cinci meciuri, dar toată lumea s-a plâns de el. Eu înțeleg că acești arbitri sunt lipsiți de experiență, dar pentru ce se insistă cu delegarea lor, dacă apar tot timpul greșeli și nemulțumiri?”, a răbufnit „Vergiu” Botescu, acum la Aninoasa, însă și un observator extrem de important din cadrul AJF Dâmbovița. Nicu Ifrim s-a lăsat de arbitraj pentru antrenorat, dar a explodat de furie înaintea meciului pe care Săgeata Cătunu l-a jucat la Brezoaele. „Nu am crezut în viața mea că se poate întâmpla așa ceva, mai ales că și eu am fost arbitru. Dumitru nu cunoaște lucrurile elementare din regulamentul de fotbal, susținând că un jucător nu poate evolua cu viză medicală. Când i-am transmis asta observatorului Tinel Aldea, mi-a spus să fiu înțelegător, că am fost și eu arbitru și să tac din gură pentru că așa e la Brezoaele. Arbitrul Adrian Dumitru ar trebui să poarte numele dezastru natural. Nu-l acuz de rea intenție, ci de prostie. Când i-am prezentat adeverința medicală a portarului Florea, acesta i-a pasat-o delegatului gazdelor, să-și dea cu părerea dacă e bună. Nu am nimic cu asistenții și nici cu oamenii de la Brezoaele, care au fost corecți. În schimb, acest arbitru, Adrian Dumitru, e o calamitate. Am pierdut un punct și am pierdut prima de joc, Adrian Dumitru le-a scos banii din buzunar băieților”.

Coaliție anti Mănești, „echipa” președintelui Tudor

Speriați de scandalurile interminabile care apar pe stadioanele din județ, conducătorii AJF Dâmbovița fac eforturi mari ca acestea să nu mai ajungă în presă, astfel că despre unele aflăm cu întârziere. Săptămâna trecută am scris despre un incident foarte grav petrecut la Mănești, unde un jucător de la Colibași (Mihai Petre) a fost izbit cu capul de o țeavă, ajungând la spital în stare foarte gravă. „Nu cred că vom mai juca vreodată la Mănești. Colorații ăia nu au nicio teamă de nimeni, doar de acolo este președintele AJF. Emil Tudor i-a promovat în Onoare, parcă nu știe toată lumea”, avertiza Marian Ștefan, antrenorul echipei din Colibași, decizie pe care o vor adopta și alte echipe din Seria Nord.

„La Mănești nu se poate juca fotbal, pe băiatul meu Ciprian, l-au alergat pe teren duminica trecută și l-au luat la bătaie. E junglă acolo, sunt niște urâți care amenință și bat pe toată lumea, lăudându- se ca au pile mari la AJF. Să-i scoată din campionat, până nu omoară pe cineva”, s-a plâns și Petre Honciu, președintele Unirii Ungureni.Vom reveni zilele următoare cu noi amănunte picante despre scandalurile din fotbalul județean, unde meciurile au ajuns să se joace și fără steaguri la colțurile terenului.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de danutz la 15.09.2014 20:12

Este generatia mostenita de la coman si botescu,cei care acuma lovesc in ei.Pe vremea lor au absolvit scoala de arbitrii si au avansat in categorie.Cu ei imparteau ''adalmasul''luat de la echipe.Lucrurile acestea le stiu foarte multi arbitrii.Botescu lua bani in plus(peste taxa de scolarizare) de la cursantii scolii de arbitru cu buna stiinta lui coman.


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale