Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro15.09.2022 00:09

Editorial sportiv: Lovitura de la colț!


A A

Vom avea parte de un an interesant

Vom avea parte de un an interesant

COSMIN SAVA


 

În ultimele sezoane, lucrurile erau clare în fotbalul mic județean. Echipe precum Gloria Cornești, Roberto Ziduri, Recolta Gura Șuții sau Străjerii Răzvad luptau pentru titlul de campioană județeană și puține erau momentele în care aceastea făceau pași greșiți, bătălia pentru primul loc fiind decisă mai mereu în partidele directe.

De această dată, lucrurile stau diferit, pentru că în acest început de sezon, echipele din Ziduri, Gura Șuții și Răzvad au pierdut deja puncte importante în fața unor adversare care erau considerate a fi mai slabe valoric. Ținând cont de faptul că cele trei echipe au în continuare un lot valoros, dar au pierdut puncte, ne face să înțelegem că sunt și alte formații care s-au întărit serios și care sunt capabile să producă rezultate bune.

Se joacă frumos în fotbalul mic dâmbovițean, s-au înregistrat multe surprize, nu mai există scandaluri în fiecare etapă și lucrurile par a merge în direcția potrivită. Membrii afiliați lasă impresia că au înțeles care sunt regulile pe care trebuie să le respecte și că acestea sunt făcute doar ca să-i ajute să progreseze, nu să-i încurce. Liga a 4-a pare că a crescut în valoare față de stagiunea trecută, iar acest lucru nu poate decât să-i bucure pe reprezentanții AJF, pe reprezentanții echipelor, dar și pe microbiștii care sunt cu ochii pe competiția de elită a fotbalului județean.

A trecut mult timp de când județul nostru nu a mai oferit o formație capabilă să promoveze în Liga a 3-a și sper ca lucrurile să arate diferit în acest sezon. Este un lucru bun faptul că avem o competiție mai tare, în care echipele care își doresc primul loc trebuie să lupte cu toate puterile pentru a obține punctele puse în joc, asta îi ajută să progreseze.

Ne așteaptă un sezon foarte interesant, care a început într-un mod plăcut. S-au scurs puține etape, mai avem un drum lung de parcurs până la finalul stagiunii, dar avem destul de multe elemente care să ne ofere speranțe că vom avea o competiție puternică, care să îi ajute pe toți participanții să progreseze, pentru că despre asta este vorba. Echipele dâmbovițene încep să urmeze drumul pe care ar fi trebuit să-l parcurgă de ani buni. Bine că se întâmplă acest lucru și acum, pentru că niciodată nu e prea târziu.

 Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:cod captchaDin aceeaÂși categorie

Edi, de ce nu pleci?
Debut victorios pentru Toni Petrea
Lorelley Andrei, bronz la Cupa României
Toni Petrea este mulțumit de jocul Chindiei
Ghergu rămâne la Chindia
Parcimonie în fotbalul dâmbovițean
Competiții interesante în ligile județene
Jucător de la Gorgota, prins evoluând pe fals
Petrea este optimist cu privire la evitarea retrogradării
Începe o nouă etapă la Chindia


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Moscova încă nu crede în lacrimi

Joe Biden, președintele SUA, de la universala tribună a ONU de la New York, ferm și fără să-i tremure vocea, deci, la vârsta-i matusalemică, a anunțat și el mapamondul că Vladimir Putin minte fără pic de rușine cum că Occidentul euro-atlantic a amenințat Rusia cu lovituri nucleare, dar dacă Kremlinul va cuteza să lanseze vreo rachetă nucleară spre ținte NATO, proporțional va fi și răspunsul. Devastator pentru... [citește tot...]


Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Follow artpress_tgv on Twitter


Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale