Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.06.2018 00:09

Tudor Emil tremură din nou


A A

Vom avea alegeri anticipate la AJF Dâmbovița?

Vom avea alegeri anticipate la AJF Dâmbovița?

❚ Dacă Tudor are impresia că va sta liniștit pe scaunul de președinte încă patru ani, s-ar putea să aibă surprize, pentru că echipele fierb și pregătesc o lovitură de palat. Fotbalul dâmbovițean fierbe precum un cazan cu smoală ❚ Dacă o treime din membri afiliați (aproximativ 35, numărul de voturi atrase de Ionuț Iugulescu) își dau acordul în scris, completat cu parafa clubului, se convoacă Adunarea Generală pentru demiterea președintelui ❚ Inițial s-a vorbit despre un miting împotriva violențelor pe stadioane, un miting anti AJF Dâmbovița. O idee la care nu s-a renunțat, doar că reprezentanții echipelor vor să vorbească mai întâi cu președintele comisiei județene de acțiune împotriva violenței în sport, subprefect Florina Mureșan.

COSTIN MIHAI

 


 

Fotbalul dâmbovițean fierbe precum un cazan cu smoală. La comisii se petrec multe lucruri necurate, cluburile care nu au mers cu Tudor Emil pierd contestațiile pe bandă rulantă, iar tot mai mulți dintre votanții lui și-au dat seama că au fost trași pe sfoară. Practic, președintele de AJF i-a scos în față pe Cristi Catană și pe Septimiu Burtescu să aducă voturi, după care i-a debarcat cu ambele mâini, doar pentru a-și păstra funcția. Dacă Tudor are impresia că va sta liniștit pe scaunul de președinte încă patru ani, s-ar putea să aibă surprize, pentru că echipele fierb și pregătesc o lovitură de palat.

Oamenii de fotbal solicită o întâlnire cu subprefectul Florina Mureșan

Inițial s-a vorbit despre un miting împotriva violențelor pe stadioane, un miting anti AJF Dâmbovița. O idee la care nu s-a renunțat, doar că reprezentanții echipelor vor să vorbească mai întâi cu președintele comisiei județene de acțiune împotriva violenței în sport, subprefect Florina Mureșan. Pe de altă parte, se fac demersuri pentru alegeri anticipate la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, urmând ca un membru afiliat să strângă semnături din teritoriu. Mai multe cluburi au anunțat că susțin această inițiativă, care poate avea următorul traseu...

Cum poate fi trimis la pensie Tudor Emil!

O treime din membri afiliați (aproximativ 35, numărul de voturi atrase de Ionuț Iugulescu) își dau acordul în scris, completat cu parafa clubului, pentru convocarea Adunării Generale. E cel mai dificil pas. Pentru a avea cvorum, e nevoie de prezența a două treimi din numărul total al membrilor afiliați (aproximativ 70), din care apoi jumătate plus unul să voteze pentru demiterea președintelui. Greu de realizat. Numai că, a doua zi se poate convoca o nouă ședință, în care nu se mai ține cont de cvorum și e suficient ca jumătate plus unul din cei prezenți să voteze schimbarea. Simplu de realizat. Fără Cristi Catană lângă el, chiar și fără Septi Burtescu, Tudorică Emiluț poate fi doborât. Tabelul e pregătit, echipele doar trebuie să-l completeze. E nevoie de 35 de semnături.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Pas important spre semifinale
Ce provocare și-a ales Boriga!
Cezar Papoe câștigă Turneul ITF J60 din Antalya
CSȘ Târgoviște, implicat în multe competiții
Ne-a părăsit Nicolae Guțoiu
Înfrângere pe terenul liderului
Play-off-ul, interzis pentru echipele dâmbovițene
Victorie cu mari emoții
Decizii dure la Comisia de Disciplină și Etică
Titu pierde la Urziceanca


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Să nu ne uităm istoria

Când îți uiți istoria, ca popor, efectul este unul singur și tragic: ești exclus din istorie. Când, de bunăvoie, sau la ordinul venit de la un factor de putere dictatorial de peste fruntarii - de pildă de la tiranii inventatori ai globalizării neo-marxiste – îți uiți trecutul, mai ales lecțiile sale existențiale, este bine știut/și de știut că nu ai posibilitatea să-ți prevezi și, astfel, să-ți construiești viitorul.

[citește tot...]





Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale