Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



04.02.2016 23:10

Volei (f). CSM Târgoviște - Unic Piatra Neamț 3-0 (25-15, 25-19, 25-23)


A A

Voleiul merge mai departe destul de bine

Voleiul merge mai departe destul de bine
CSM Târgoviște a mai obținut o victorie în noul an și se menține pe podiumul Diviziei A1

❚ Ruptura dintre volei și baschet e tot mai evidentă la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște. Chiar dacă își schimbă saluturi de politețe, se vede clar o răceală între reprezentanții celor două tabere ❚ În tribune se discută foarte mult pe seama tensiunilor din club. Ne abordează oameni serioși și politicoși, pentru a-și exprima nemulțumirile legate de anumite lucruri. „Boriga avea mare dreptate la emisiunea dumneavoastră. Nu poți să numești «trădătoare» un colos al sportului românesc, ca Elisabeta Lipă” ❚ Marius Dobă și Ciprian Iugulescu sunt și ei prezenți la meci, dar par stingheri. S-au retras într-un colț al tribunei, alegând să urmărească partida separat de Gabi Boriga ❚ Vicecampioana nu a impresionat la primul meci pe teren propriu cu Zoran Terzic pe banca tehnică, dar nici nu s-a forțat prea tare. A început cu cele trei sârboaice, care au lăsat o impresie bună, cu un plus în dreptul Martei Drpa ❚ Victoria nu a fost pusă la îndoială nici un moment, însă finalul a dezamăgit puțin. CSM a irosit patru mingi de meci, pe care l-a câștigat după o decizie care a stârnit multe comentarii

COSTIN MIHAI

 


 

Ruptura dintre volei și baschet e tot mai evidentă la Clubul Sportiv Municipal Târgoviște. Chiar dacă își schimbă saluturi de politețe, se vede clar o răceală între reprezentanții celor două tabere. Lucrurile sunt clare și în cazul nostru. Apropiații voleiului ne salută respectuos, însă avem parte și de mici șicane, provocări. Tonul îl dă unul dintre șoferii clubului, unchiul lui Marius Dobă, directorul sportiv al echipei de baschet. Îl ignorăm cât putem, însă omul începe să devină obraznic. La fel de ironic e și Dobă. Ne răspunde la salut privind spre tavanul sălii. Până și jucătoarele de la baschet și-au schimbat vizibil atitudinea față de noi. Nu toate, dar le înțelegem pe de o parte. Au și ele niște șefi, pe care cotidianul nostru a luat decizia să-i ignore, după ce ne-au acuzat pe nedrept de instigare a suporterilor care ne-au jignit în mod repetat.

Sunt și suporteri respectuoși, echilibrați

În tribune se discută foarte mult pe seama tensiunilor din club. Ne abordează oameni serioși și politicoși, pentru a-și exprima nemulțumirile legate de anumite lucruri.

„Boriga avea mare dreptate la emisiunea dumneavoastră. Nu poți să numești «trădătoare » un colos al sportului românesc, ca Elisabeta Lipă. Mai grav este că Iugulescu și Dobă nu înțeleg ce prejudicii de imagine atrag aceste derapaje de la bunul simț asupra echipei de baschet, a clubului și a orașului. Așa ne-am făcut de râs și la meciul cu Sf Gheorghe. Am văzut clar cine a instigat. E foarte bine că ați luat atitudine și că nu vă este frică să scrieți”.

Sunt spectatori pe care îi vedem la toate meciurile din Polivalentă, indiferent de sport. Poate că iubesc mai mult voleiul, așa că la o partidă de baschet e posibil să fim abordați altfel. Foarte bine, doar trăim vremuri democratice. Chiar dacă meciul cu Piatra Neamț nu s-a bucurat de o promovare puternică, tot au venit aproximativ 700 de oameni. Au lipsit, în schimb, cei din galerie, care au anunțat că vor susține doar formația de baschet. Noi vom fi prezenți la meciurile ambelor echipe din cadrul CSM.

Boriga, separat de Dobă și Iugulescu

Marius Dobă și Ciprian Iugulescu sunt și ei prezenți la meci, dar par stingheri. S-au retras într-un colț al tribunei, alegând să urmărească partida separat de Gabi Boriga. Ultimul a ales o zonă centrală, unde sunt și câțiva directori din cadrul Primăriei Târgoviște, alături de fostul viceprimar Cosmin Bozieru și de consilierul Cătălin Rădulescu. Oamenii sunt relaxați și fac glume pe seama crainicului de la masa arbitrilor, al cărui discurs pare desprins dintr-o comedie. Se aplaudă la reușitelor gazdelor, dar se și ridică tonul atunci când apar decizii controversate de arbitraj. Așa s-a încheiat și meciul, cu punct acordat inițial pentru vizitatoare, care au revenit surprinzător de la 19- 24 la 24-24, însă unul dintre arbitri a văzut minge pentru CSM și a închis meciul: 25-23.

Sârboaicele sunt bune

Vicecampioana nu a impresionat la primul meci pe teren propriu cu Zoran Terzic pe banca tehnică, dar nici nu s-a forțat prea tare. „Am jucat la 50% din potențial”, a explicat Gabriel Boriga, îmbrăcat elegant, la costum și cravată. Terzic a început cu cele trei sârboaice, care au lăsat o impresia bună, cu un plus în dreptul Martei Drpa. Se vede că echipa este în căutări, apărând destule ezitări pe mai multe zone. Victoria nu a fost pusă la îndoială nici un moment, însă finalul a dezamăgit puțin. CSM a irosit patru mingi de meci, pe care l-a câștigat după o decizie care a stârnit multe comentarii. Moldovencele au condus în setul final și cu patru puncte (8-12), numai că s-a făcut rapid 18-13. Piatra Neamț a avut avantaj și în setul doi (7-8), în rest a fost o dominare clară a Târgoviștei. Cel puțin primul set a fost cel mai simplu: 6-1, 10-3, 18-10. Obiectiv îndeplinit pentru CSM: victorie de trei puncte și fără set pierdut.

Caseta tehnică

Sala Sporturilor Târgoviște. Spectatori: 700. Arbitri: A. Prodana, R. Vasile. Observator FRV: Nicu Stoian (Craiova).

CSM Târgoviște: Suzana Cebic, Marta Drpa, Diana Calotă (cpt), Evangelia Chantava, Bianka Busa, Roxana Ivanof. Rezerve: Alexandra Sobo, Andreea Dediu, Bianca Mitrănescu, Alexandra Trică, Sorina Marian, Millagros Collar. Antrenor: Zoran Terzic.

Unic Piatra Neamț: Sorina Buz, Iuliana Matache, Alexandra Badea, Andreea Peterău, Ana Hambeze (cpt), Alexandra Pintea. Rezerve: Alexandra Ciucu, Raluca Cloșcă, Mădălina Popârda, Andreea Munteanu, Daniela Lupulescu. Antrenor: Mihaela Voievod.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (I)

GEORGE COANDĂ


2024. 13 aprilie. O zi care ar putea rămâne o dată fatidică în istoria niciodată liniștită a umanității. Iranul ayatollahilort fundamentaliști a atacat cu o ploaie de drone și de rachete Israelul. A fost, se poate spune fără nicio urmă de glumă, un atac dinainte anunțat. De multă vreme, Teheranul, însă, nu a avut la îndemână un „casus belli”, fie și jucat la... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale