Teme principale

Prima paginĂŁ (PDF)

Newsletter

Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri prin email

Adresa ta de email:
Agentia Nationala de presa AGERPRES - www.agerpres.ro



29.01.2015 00:06

Rămasă fără mai mulți jucători


A A

Voința Pietroșița ia în calcul retragerea din campionat

Voința Pietroșița ia în calcul retragerea din campionat
Voința Pietroșița, pe vremea când câștiga trofee. Au rămas doar amintirile…

❚ „Decât să cheltuim bani publici degeaba, mai bine ne retragem. Nu putem să aducem alți jucători din afara comunei să îi plătim, pentru că nu ne permite legea”, ne-a transmis delegatul Nicu Neguțescu ❚ Sezonul trecut, Voința Pietroșița a activat cu două echipe în campionatul județean, una în Liga a IV-a și cealaltă în Liga a VI-a. În vară, Pietroșița a renunțat la locul din Liga a IV-a în favoarea formației FC Petrești, păstrând doar echipa de Promoție

COSTINEL NEAGU


Voința Pietroșița a avut un tur decent de campionat în Promoție Nord, încheiat pe locul 3, la un singur punct de liderul Viitorul Voinești. Chiar dacă are șanse de promovare, echipa din nordul județului este posibil să nu se mai înscrie în acest an datorită lipsei de jucători, mai mulți componenți ai echipei alegând să plece în străinătate sau au renunțat la cariera de fotbalist.

„Avem probleme mari de efectiv. Mai mulți băieți au plecat în străinătate la muncă, alți doi s-au apucat de arbitraj, așa că lotul nostru este subțiat valoric. Decât să cheltuim bani publici degeaba, mai bine ne retragem. Nu putem să aducem alți jucători din afara comunei să îi plătim, pentru că nu ne permite legea. Mă doare sufletul când văd că nu mai vin jucătorii la fotbal. Unii nu mai au nici o perspectivă în fotbal, de aceea s-au apucat de arbitraj ori au plecat în străinătate la muncă. Până la urmă, sunt alte lucruri mai importante decât fotbalul”, ne-a transmis delegatul Nicu Neguțescu.

„Ar fi păcat să ne retragem, pentru că stăm bine financiar!”

Sezonul trecut, Voința Pietroșița a activat cu două echipe în campionatul județean, una în Liga a IV-a și cealaltă în Liga a VI-a. În vară, Pietroșița a renunțat la locul din Liga a IV-a în favoarea formației FC Petrești, păstrând doar echipa de Promoție. Nicu Neguțescu speră să nu se ajungă totuși la retragere, încercând să atragă fotbaliști pentru ca echipa să-și continue activitatea și în retur. „Ar fi păcat să ne retragem, pentru că stăm bine financiar și am putea să terminăm lejer campionatul. Voința Pietroșița a obținut cele mai mari performanțe din istorie pe vremea lui Sorin Neacșu, ce era bine dacă mai rămânea la noi! Sperăm totuși să nu se ajungă acolo la retragerea echipei din campionat”.



Comentarii

sau

AdaugĂŁ comentariul tĂŁu daca nu ai cont facebook

Trimis de Gigel la 29.01.2015 11:25

Nicule, stai ma linistit si gaseste jucatori.Daca faci rost de jucatori si bani, te ajuta Gheorghe Ionescu sa iti gasesti loc in Liga a IV-a. Nu el te-a ajutat sa vinzi locul? Mai face si el rost de bani!


Nume:


Comentariu:



cod captcha



Din aceeaÂși categorie

Rezultate bune la baschet și fotbal
CSM Târgoviște își recapătă strălucirea
Urban Titu se desprinde la Liga a 4-a
Etapă Interjudețeană de juniori la Nucet
Un dâmbovițean la Youth Council Coaches
Înfrângere dură la baschet
Cu CSA Steaua să joace juniorii Chindiei!
Sesiune de antrenamente sub egida FRF
Interliga Dâmbovița s-a jucat duminică la Bucșani
Adunare Generală la AJF Dâmbovița


Politica de Cookie
Politica de Confidentialitate

Editorial

Iadul din... Țara Sfântă. O frică îngrozitoare cuprinde lumea (II)

GEORGE COANDĂ


Un binecunoscut filosof francez Bernard-Henri Levy a deconspirat cum că „suntem în mijlocul celui de-al Treilea Război Mondial”, și că pericolul de moarte, cu toate că pare paradoxal, ne vine din pricina acelei „mari alianțe între islamismul radical și ortodoxia rusă”. Beijingul, totuși, în înțelepciunea lui milenară îndeamnă „părțile relevante... [citește tot...]






Agentie imobiliara Sibiu
Anunturi Imobiliare Dambovita

Posta redactiei: fii jurnalist !

Fii jurnalist, introdu propriile tale stiri, fotografii, scrisori deschise, sesizari in sectiunea dedicata postei redactiei.

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica

Ce anume iti poate strica fosa septica ecologica
Cand esti nevoit sa-ti montezi o fosa septica ecologica deoarece in zona in care locuiesti nu exista canalizare este nevoie sa tii cont de anumite reguli de mentenanta pentru a nu afecta negativ sistemul septic si pentru a-i prelungi durata de viata. Acest lucru nu este benefic numai din punct de vedere financiar, dar te poate ajuta sa previi situatii neplacute cauzate de refulari sau mirosuri urate. [citește tot...]

Alte articole »

Trimite articol

publicitate

aparate foto digitale